FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Konudan konuya atlıyorsun maşallah :A

Yarın derbi var, bakalım hangimiz sevinip hangimiz üzüleceğiz :A Beraberlik de herkesi mutlu eder gibi.
------

Evet benim telefonum da laptopum da elma :A
MacBook mu? hey Maaşallah bak onu bilmiyordum MacBook kaç ? 3.sıraya yükseldin. :A
------

Adıma niye dörtlük yazıyon lan sen de :A
------

Niye rahatsız olmayım mosi kafan mı güzel senin :A
Özledim hayvan gibi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
Gazi’de hangi bölüm okudun? :A

Benim babam da Gazi İşletme mezunu.

Ben Bilkent İşletme bitirdim

Bilkent’te takıldın mı hiç? :A
Babanla ve senle aynı bölüm :A
Bilkent Station mıydı neydi bir yer vardı böyle kafelerin olduğu bir mekan vardı orayı severdim adını unuttum bak Beytepe'ye yakın olan orda takılırdım bazen Mickey's vardı oranın mutfağını severdim.
------

MacBook mu? hey Maaşallah bak onu bilmiyordum MacBook kaç ? 3.sıraya yükseldin. :A
------

Özledim hayvan gibi :A
Özledin diye adımızı niye çıkardın lan :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
O lafın gelişi be :A
İyi geliyor grip falan olduğunda :A
Bu arada ben daha bugün iyi oldum artık. Sen nasıl oldun? :A
Sihirli çorbadan bahsettin de limonlu çay tavsiye etmemiştin hiç hastalık için :A

Vay, sevindim iyileşmene. Uzun sürdü biraz :A Ben de iyileştim, sorun kalmadı artık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bilkent Station mıydı neydi bir yer vardı böyle kafelerin olduğu bir mekan vardı orayı severdim adını unuttum bak Beytepe'ye yakın olan orda takılırdım bazen Mickey's vardı oranın mutfağını severdim.
------

Cevabını biliyorsun konuşma beni :A
------

Sihirli çorbadan bahsettin de limonlu çay tavsiye etmemiştin hiç hastalık için :A

Vay, sevindim iyileşmene. Uzun sürdü biraz :A Ben de iyileştim, sorun kalmadı artık :A
Geçmiş olsun. :A

• Beğendim
Reactions: Bully

Aslında çarşamba kendimi iyi hissediyordum ama dün yine tetikledi bugün iyi gibiyim.
Öyle bir gripki gelip gelip gidiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
------

O değil de konuştukça ortak nokta çıkıyor :A Bilkent Station ve Mickey’s iyidir aynen :A

Kardeşin var mıydı?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Kardeşler gribe en iyi gelen nane limon kaynatıp içmek birde zencefil rendeleyip içine bal ,limon karıştırıp her gün sabah ve gece yatarken 1-2 tatlı kaşığı yediğinde boğazdaki gıcıklık , öksürük, sertliği alıyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aslında çarşamba kendimi iyi hissediyordum ama dün yine tetikledi bugün iyi gibiyim.
Öyle bir gripki gelip gelip gidiyor :A
Aa ne biçim salgın bu böyle :A Neyse ki bugün yeniden iyisin.

Haftasonu yeniden nüksetmese bari :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
Kardeşler gribe en iyi gelen nane limon kaynatıp içmek birde zencefil rendeleyip içine bal ,limon karıştırıp her gün sabah ve gece yatarken 1-2 tatlı kaşığı yediğinde boğazdaki gıcıklık , öksürük, sertliği alıyor.
Öksürük oluşmadı bende. Bu başka bir variant. Herkeste farklı bir etki gösteriyor.

Bende eklem ağrıları ve baş ağrısı olarak ilerliyor

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi