Çaya limon sıktım. O güzel yapmıştırAdıma niye dörtlük yazıyon lan sen de
------
Niye rahatsız olmayım mosi kafan mı güzel senin![]()
Çaya limon sıktım. O güzel yapmıştırAdıma niye dörtlük yazıyon lan sen de
------
MacBook mu? hey Maaşallah bak onu bilmiyordum MacBook kaç ? 3.sıraya yükseldin.Konudan konuya atlıyorsun maşallah
Yarın derbi var, bakalım hangimiz sevinip hangimiz üzüleceğizBeraberlik de herkesi mutlu eder gibi.
------
Evet benim telefonum da laptopum da elma![]()
Özledim hayvan gibiAdıma niye dörtlük yazıyon lan sen de
------
Çaya limon sıkınca kafan güzel oldu demek ben de deneyeyim en kısa zamandaÇaya limon sıktım. O güzel yapmıştır@Bully
Ice tea tadı çok kötüÇaya limon sıkınca kafan güzel oldu demek ben de deneyeyim en kısa zamanda
Limonlu çayın soğuğunu içtim de (Ice Tea) sıcağında nasıl oluyor acaba cidden merak ettim![]()
O lafın gelişi beÇaya limon sıkınca kafan güzel oldu demek ben de deneyeyim en kısa zamanda
Limonlu çayın soğuğunu içtim de (Ice Tea) sıcağında nasıl oluyor acaba cidden merak ettim![]()
Babanla ve senle aynı bölümGazi’de hangi bölüm okudun?
Benim babam da Gazi İşletme mezunu.
Ben Bilkent İşletme bitirdim
Bilkent’te takıldın mı hiç?![]()
Özledin diye adımızı niye çıkardın lanMacBook mu? hey Maaşallah bak onu bilmiyordum MacBook kaç ? 3.sıraya yükseldin.
------
Özledim hayvan gibi![]()
Sihirli çorbadan bahsettin de limonlu çay tavsiye etmemiştin hiç hastalık içinO lafın gelişi be
İyi geliyor grip falan olduğunda
Bu arada ben daha bugün iyi oldum artık. Sen nasıl oldun?![]()
Cevabını biliyorsun konuşma beniBabanla ve senle aynı bölüm
Bilkent Station mıydı neydi bir yer vardı böyle kafelerin olduğu bir mekan vardı orayı severdim adını unuttum bak Beytepe'ye yakın olan orda takılırdım bazen Mickey's vardı oranın mutfağını severdim.
------
Özledin diye adımızı niye çıkardın lan![]()
Geçmiş olsun.Sihirli çorbadan bahsettin de limonlu çay tavsiye etmemiştin hiç hastalık için
Vay, sevindim iyileşmene. Uzun sürdü birazBen de iyileştim, sorun kalmadı artık
![]()
Aslında çarşamba kendimi iyi hissediyordum ama dün yine tetikledi bugün iyi gibiyim.Sihirli çorbadan bahsettin de limonlu çay tavsiye etmemiştin hiç hastalık için
Vay, sevindim iyileşmene. Uzun sürdü birazBen de iyileştim, sorun kalmadı artık
![]()
O değil de konuştukça ortak nokta çıkıyorBabanla ve senle aynı bölüm
Bilkent Station mıydı neydi bir yer vardı böyle kafelerin olduğu bir mekan vardı orayı severdim adını unuttum bak Beytepe'ye yakın olan orda takılırdım bazen Mickey's vardı oranın mutfağını severdim.
------
Özledin diye adımızı niye çıkardın lan![]()
O Mickey'sin tam karşısında bir kafe vardı orayı da severdimO değil de konuştukça ortak nokta çıkıyorBilkent Station ve Mickey’s iyidir aynen
Kardeşin var mıydı?
Aa ne biçim salgın bu böyleAslında çarşamba kendimi iyi hissediyordum ama dün yine tetikledi bugün iyi gibiyim.
Öyle bir gripki gelip gelip gidiyor![]()
O değil de konuştukça ortak nokta çıkıyorBilkent Station ve Mickey’s iyidir aynen
Kardeşin var mıydı?
İkinizde 2 kardeşsiniz cidden. Bir ortak noktanız dahaO Mickey'sin tam karşısında bir kafe vardı orayı da severdim
Var benden 7 yaş küçük![]()
Limonlu ve şeftalili ice tea severim benIce tea tadı çok kötüishal gibi
Öksürük oluşmadı bende. Bu başka bir variant. Herkeste farklı bir etki gösteriyor.Kardeşler gribe en iyi gelen nane limon kaynatıp içmek birde zencefil rendeleyip içine bal ,limon karıştırıp her gün sabah ve gece yatarken 1-2 tatlı kaşığı yediğinde boğazdaki gıcıklık , öksürük, sertliği alıyor.
O Mickey'sin tam karşısında bir kafe vardı orayı da severdim
Var benden 7 yaş küçük![]()
Artırıyorum, bir ortak nokta daha. Benim de kardeşim benden 7 yaş küçükİkinizde 2 kardeşsiniz cidden. Bir ortak noktanız daha![]()
Bekleyip göreceğiz. Hayırlısıyla son oruç gününü atlatayım gerisi gelirAa ne biçim salgın bu böyleNeyse ki bugün yeniden iyisin.
Haftasonu yeniden nüksetmese bari![]()
Hatırına denerim bakalım damak tadıma uyacak mı? Görüşlerimi sana bildireceğim.Limonlu ve şeftalili ice tea severim benÇok içmem ama içtim mi onları içerim.
Oruç tuttuğun için de iyileşmen gecikti elbet yoksa sen daha hızlı iyileşirdinBekleyip göreceğiz. Hayırlısıyla son oruç gününü atlatayım gerisi gelir![]()