FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Forumda sildiğim kişi yok denecek kadar az ya çok saçma şeyler olmadığı sürece kavga da olacak tabii Şirinler köyünde değiliz sonuç olarak her şeye he tamam dersek olmaz zaten tartışmak iyidir :A

Lipa Dondurmayı bilirim konum güzelmiş tam cadde üstü yokuş çıkarken ulan bizim ev de buralarda olsaymış keşke derim hep :A

Balgat'ta da çocukluğum geçti benim Balgat'ın girişinde oto yıkamacı var hala da var galiba 4-5 sene önce gitmiştim dedemler orda yaşıyordu 10 yaşıma kadar. Ben de okula başlayana kadar 10 günün 7'sinde Cebecideysem 3'ünde Balgattaydım bilirim yani :A Ama senin yaşadığın yer Çukurambar tarafları galiba oraları pek bilmem de gitmişliğim vardır tabii.
Benim de çocukluğum Balgat’ta geçti, hayatımın en güzel zamanlarıydı :A Sokaklarda takılmaktan eve gelmezdik :A Şanslıymışız ikimiz de.

Bahçeli ve Çayyolu ile aran nasıl? :A
------

Klavye hatası işte ne yapalım :A anlaman gerekirdi :A
------

Ha onu diyorsun ama yok ben onu demedim. Sen benim yaşımı falan sordun. Bende senin onun hakkında düşüncesini sormam normal :A
Anlamadım çünkü Baron’un da o ikisiyle mevzuları var malum :A

Aynen, tam isabet. Ondan başka benle kim uğraşır :A

Aslında soru kotası getirilseymiş iyi olurmuş :A Olan bize oldu tabii :A
Kıskanma canım sende başkasın şerefe yarın hayırlısıyla vuruyoruz @xdragxx da gelecek onsuz asla. Aslan sütünü hazırla. :A Mezeler benden bak sana kitlenmedim bu kez cömert @xdragxx :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and xdragxx
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Maç izliyorum 1 ay tod beleşe aldım. Elma’da Küçük ekranda maç izliyorum. Forumun üstünde dkfkddm
Tv de Arka Sokaklar açık
Maşallah kaç yere odaklısın :A Ama asıl odağın buraya olsun :A

Zaten sizin maç konunuzu açtım, Fener fark attı.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Benim de çocukluğum Balgat’ta geçti, hayatımın en güzel zamanlarıydı :A Sokaklarda takılmaktan eve gelmezdik :A Şanslıymışız ikimiz de.

Bahçeli ve Çayyolu ile aran nasıl? :A
------

Anlamadım çünkü Baron’un da o ikisiyle mevzuları var malum :A
Bahçeli de 20li yaşlarımın yarısının geçtiği yer :A Gazi'de okuduğum için Beşevler ve Bahçeli arasında geçti o zamanlar severim güzel mekanları var ama kız arkadaşla takılmalık yer ya erkek erkeğe sarmaz beni Bahçeli Çayyolu falan :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Kıskanma canım sende başkasın şerefe yarın hayırlısıyla vuruyoruz @xdragxx da gelecek onsuz asla. Aslan sütünü hazırla. :A Mezeler benden bak sana kitlenmedim bu kez cömert @xdragxx :A
Konudan konuya atlıyorsun maşallah :A

Yarın derbi var, bakalım hangimiz sevinip hangimiz üzüleceğiz :A Beraberlik de herkesi mutlu eder gibi.
------

Normalde algım dağılır , odaklanamam ama bu kez tutturdum. :A Sende Elma kullanıyordun değil mi ?
Evet benim telefonum da laptopum da elma :A

• Harika
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bahçeli de 20li yaşlarımın yarısının geçtiği yer :A Gazi'de okuduğum için Beşevler ve Bahçeli arasında geçti o zamanlar severim güzel mekanları var ama kız arkadaşla takılmalık yer ya erkek erkeğe sarmaz beni Bahçeli Çayyolu falan :A
Gazi’de hangi bölüm okudun? :A

Benim babam da Gazi İşletme mezunu.

Ben Bilkent İşletme bitirdim

Bilkent’te takıldın mı hiç? :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx