- Reaksiyon puanı
- 60,600
- Puanı
- 1,060
Kendisini sinirlendirecek hareketlerde bulunuyorsun
Kendisini sinirlendirecek hareketlerde bulunuyorsun
Maç izliyorum 1 ay tod beleşe aldım. Elma’da Küçük ekranda maç izliyorum. Forumun üstünde dkfkddmHeyecanma, sakin ol, derin nefes al. Odaklanırsan soru gelir aklına![]()
Forumda sildiğim kişi yok denecek kadar az ya çok saçma şeyler olmadığı sürece kavga da olacak tabii Şirinler köyünde değiliz sonuç olarak her şeye he tamam dersek olmaz zaten tartışmak iyidirAynen sen kavga etsen de normal devam ediyorsun, öyle kin tuttuğuna denk gelmedim
Hafızam iyidirBen ordaki Lipa Dondurma’nın üzerindeki evde 1 sene yaşamışım, bunu söylemişimdir eskiden de
Haliyle hatırlamıyorum orda yaşadığımı. Ben 1 yaşındayken Balgat’a taşınmışız, 20 senedir de Çukurambar’da oturuyorum
Bilir misin Balgat-Çukurambar civarlarını?![]()
Gülü seven dikenine katlanır. Vurduğu yerde gül biter.Kendisini sinirlendirecek hareketlerde bulunuyorsun![]()
Oğlum sana kim dedi lan taşındım diye bak yine taşınma diyor ben hayatım boyunca taşınmadım ailem yoktu 3 sene evde tektim o kadar
Bana aynı anda 100 tane soru sorulmuştu, şaka yapmıyorum 100.Sen niye 273727782 tane soru aynı anda soruyorsun? @xdragxx sana cevap vermek için upuzun mesaj yazıyor. Bende üşeniyorum uzun cevap okumaya![]()
Bilmiyorum kim dedi diyen de yanlış demiş trolledi sanırsam.Oğlum sana kim dedi lan taşındım diye bak yine taşınma diyor ben hayatım boyunca taşınmadım ailem yoktu 3 sene evde tektim o kadar![]()
O dönemler öyleydi hazır 100 soru vardı herkese sorarlardı bana da soruldu öyleBana aynı anda 100 tane soru sorulmuştu, şaka yapmıyorum 100.
Benim sorgu odası konusu o yüzden çok coşmayıp 14 sayfada kaldı. 100 soruya yanıt verince enerji kalmaz tabii
@xdragxx de biraz terlesinBen yine o kadar acımasız olmam kendisine
![]()
Senin hakkında çok şey düşünüyorumBenim hakkımda ne düşünüyorsun la ?Oldu mu ? Dkdjdnd
Konuk 12Adam sorduğun kişi bendimBen ne sormuşum onun hakkında![]()
Hayır kütüklere nasıl davranıyorsan bizimkğmd öyle davranacaksın. İltimas yok.Bana aynı anda 100 tane soru sorulmuştu, şaka yapmıyorum 100.
Benim sorgu odası konusu o yüzden çok coşmayıp 14 sayfada kaldı. 100 soruya yanıt verince enerji kalmaz tabii
![]()
Kapanması gereken bir mesele vardıKonuk 12Adam sorduğun kişi bendim![]()
İsmi lazım değil bir üye yapılardı bunu hep. Kesin o sormuşturBana aynı anda 100 tane soru sorulmuştu, şaka yapmıyorum 100.
![]()
Kapandı mı?Kapanması gereken bir mesele vardı![]()
Kapandıİsmi lazım değil bir üye yapılardı bunu hep. Kesin o sormuştur
------
Kapandı mı?![]()
Banlanacağın için diyemiyorsun evet insanların sevgisini istemeden de olsa suistimal edebiliyorum. Anlıyorum seni kavruğum. 💛💙Senin hakkında çok şey düşünüyorumHepsini diyemem ama forumda sevdiğim kişilerin başında geliyorsun arada sinir etsen de
![]()
O dönemler öyleydi hazır 100 soru vardı herkese sorarlardı bana da soruldu öyle![]()
Bizim günahımız neydi
Yok la suistimal falan yokBanlanacağın için diyemiyorsun evet insanların sevgisini istemeden de olsa suistimal edebiliyorum. Anlıyorum seni kavruğum. 💛💙