FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Aynen sen kavga etsen de normal devam ediyorsun, öyle kin tuttuğuna denk gelmedim :A

Hafızam iyidir :A Ben ordaki Lipa Dondurma’nın üzerindeki evde 1 sene yaşamışım, bunu söylemişimdir eskiden de :A Haliyle hatırlamıyorum orda yaşadığımı. Ben 1 yaşındayken Balgat’a taşınmışız, 20 senedir de Çukurambar’da oturuyorum :A

Bilir misin Balgat-Çukurambar civarlarını? :A
Forumda sildiğim kişi yok denecek kadar az ya çok saçma şeyler olmadığı sürece kavga da olacak tabii Şirinler köyünde değiliz sonuç olarak her şeye he tamam dersek olmaz zaten tartışmak iyidir :A

Lipa Dondurmayı bilirim konum güzelmiş tam cadde üstü yokuş çıkarken ulan bizim ev de buralarda olsaymış keşke derim hep :A

Balgat'ta da çocukluğum geçti benim Balgat'ın girişinde oto yıkamacı var hala da var galiba 4-5 sene önce gitmiştim dedemler orda yaşıyordu 10 yaşıma kadar. Ben de okula başlayana kadar 10 günün 7'sinde Cebecideysem 3'ünde Balgattaydım bilirim yani :A Ama senin yaşadığın yer Çukurambar tarafları galiba oraları pek bilmem de gitmişliğim vardır tabii.

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Sen niye 273727782 tane soru aynı anda soruyorsun? @xdragxx sana cevap vermek için upuzun mesaj yazıyor. Bende üşeniyorum uzun cevap okumaya :A
Bana aynı anda 100 tane soru sorulmuştu, şaka yapmıyorum 100.

Benim sorgu odası konusu o yüzden çok coşmayıp 14 sayfada kaldı. 100 soruya yanıt verince enerji kalmaz tabii :A

@xdragxx de biraz terlesin :A Ben yine o kadar acımasız olmam kendisine :A

Benim sorgu odası konusu o yüzden çok coşmayıp 14 sayfada kaldı. 100 soruya yanıt verince enerji kalmaz tabii :A

O dönemler öyleydi hazır 100 soru vardı herkese sorarlardı bana da soruldu öyle :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully

Hayır kütüklere nasıl davranıyorsan bizimkğmd öyle davranacaksın. İltimas yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Senin hakkında çok şey düşünüyorum :A Hepsini diyemem ama forumda sevdiğim kişilerin başında geliyorsun arada sinir etsen de :A
Banlanacağın için diyemiyorsun evet insanların sevgisini istemeden de olsa suistimal edebiliyorum. Anlıyorum seni kavruğum. 💛💙

• Güldürdün
Reactions: xdragxx