Valla öyle oldu biraz 1-2 sene önce üye olsan ergenlik zamanıma denk gelirdin
En sevdiğim iki hoca Daum ve Zico zaten açıklamama gerek yok

Vitor başarılı olamaz çünkü iyi bir hoca değil büyük camia hocası hiç değil aynı şeyler Erol için de geçerli. Jesus'un eline iyi kadro verilmedi bence Arao ile şampiyonluk kovaladık rakibin orta sahasında Toreira varken. Fred'i 1 sene önce çeksek bir tane de sağlam kanat olsaydı belki de başarılı olabilirdi.
İsmail de şanssız bir hoca. Başarısız demek adil olmaz. 99 puan toplayan her hoca başarılıdır benim gözümde. İlk döneminde de takım otobüsü kurşunlandı gençlik zamanında eleştirdim de o olay yaşanmasa farklı bir senaryo olabilirdi. Derbi performansı da iyiydi ilk döneminde zaten ikinci döneminde 13-15 puan geride 4 ya da 5. sırada geldi 2. yaptı gitti o dönemde yapabileceği maksimum işi yaptı. Saydığın dört hoca arasından en başarılısı İsmail Fenerbahçe kariyeri olarak.
Gökhan Gönül'le sevgi nefret ilişkim var. Beşiktaş'a gittiği dönem yönetimin de kendisinin de hataları var sütten çıkma ak kaşık değil. Bence kendisi de pişman maalesef camiasız kaldı.
Her hocanın bu tarz dönemleri olur çöküş sebebi de doyum. O kadro artık doyum noktasına ulaştı 4-5 futbolcuyu 11'de tutup sonrasında yeniden bir yapılanmaya gidecektir bu sezon sonu. Ancelotti tabii ki iyi hoca ama sevdiğim tarzda bir hoca değil.
Şampiyonlar Ligini Real Madrid kazanır gibi ama Barcelona'dan da bu sene bir sürpriz bekliyorum.