Madem unutuldu geceye kapatırım. Konunun formatı olarak 1 haftasını tamamlamış olur en azından. Düzen bozulmaz.
AminRabbim bir daha ayırmasın.
------
@xdragxx okul hayatın başarılı mıydı ?
Kopya çekerken yakalandın mı?
Disipline gittin mi ?
Anca aklıma geldi.Madem unutuldu geceye kapatırım. Konunun formatı olarak 1 haftasını tamamlamış olur en azından. Düzen bozulmaz.
@12.Adam daha önce nerelerdeydin
Mayısta göreceksin az kaldı sürprizSürekli erteleyip bir türlü yapmadığın şey ne?
Bu cevabı beklemiyordum. İyi cevapMayısta göreceksin az kaldı sürpriz
Bu soruda var @xdragxx
%95
Sen sor dedin soruyorum xdragxx'e.Çok şükür
Okul hayatımın ilk 8 senesinde potansiyelim çok yüksektiRabbim bir daha ayırmasın.
------
@xdragxx okul hayatın başarılı mıydı ?
Kopya çekerken yakalandın mı?
Disipline gittin mi ?
Yok değilim bence.
Sürpriz bozulmasın diye renk veremiyorum.Çok şükür
40 ve üstü yaşındaki kişiler sence artık evde kalmış mı oluyor?Okul hayatımın ilk 8 senesinde potansiyelim çok yüksektiZaten 12+4+2 yıllık eğitim öğretim hayatımın sadece ilk 6 yılında %85 çalıştıysam sonrası %15'tir. Okul hayatım bir futbolcu olsa Sergen Yalçın falan olur potansiyelimi tam olarak kullanmadım yaniOna rağmen hala Türkçe-Matematik odaklı sınavlara girsem başarılı oluyorum geçen sene girdiğim Ales'te 88 aldım mesela ama hiçbir işe yaramayacak çünkü akademik bir kariyer düşünmüyorum ama belki vazgeçirim bilmiyorum.
Yok yakalanmadım çok profesyoneldim.
Disipline 2 kez gittim. Birinde ortaokuldaydım derse girmeyip futbol oynamıştık. Diğeri lisede kızın teki şikayet etmişti çok şımarıyorlar derste terbiyemiz bozuldu diye.
------
Yok değilim bence.
40 çok ben bile evde kalmış sayılırım aslında.40 ve üstü yaşındaki kişiler sence artık evde kalmış mı oluyor?
Senin yaş kaçtı ki?40 çok ben bile evde kalmış sayılırım aslında.
Bu soru geçenlerde internette karşıma çıkmıştı. 1 milyon TL karşılığında morgda 3 gün kalır mısın?
Kalırım niye kalmayım 100 bin TL karşılığında da kalırım ölüden korkmayın diriden korkun.Bu soru geçenlerde internette karşıma çıkmıştı. 1 milyon TL karşılığında morgda 3 gün kalır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?