Şu anda kalbim tamamen boş ama özledim aşık olmayıAcayip şeyler ama bir türlü olduramıyoruz yaw.
Her davranışıma özeniyor ya yok böyle bir şey canını yerim senin.
------
Şu anda aşık olduğun biri var mı ?
Şu anda kalbim tamamen boş ama özledim aşık olmayıAcayip şeyler ama bir türlü olduramıyoruz yaw.
Her davranışıma özeniyor ya yok böyle bir şey canını yerim senin.
------
Şu anda aşık olduğun biri var mı ?
2 sene falan oldu da geçici bir şeydi çok uzun sürmediEn son ne zaman aşık oldun ?
2 sene falan oldu da geçici bir şeydi çok uzun sürmedi
Oldu 2-3 kez ben eğer sevmiyorsam uzaklaşırım bir de kaçarım sıvışırımHiç reddettin mi?
Reddetmenin sebebi nedir?Oldu 2-3 kez ben eğer sevmiyorsam uzaklaşırım bir de kaçarım sıvışırım
HoşlanmıyordumReddetmenin sebebi nedir?
Baktım yemek varmış tamamBoşver teksen ekmek arası bir şeyler hazırla geç
He iyi o zaman burdasınBaktım yemek varmış tamam
Ayrıca buzlukta tavuk şiş var acil durumlar için
Aha işte geldi itiraf2 sene falan oldu da geçici bir şeydi çok uzun sürmedi
elimden geldiği kadarHe iyi o zaman burdasın
O olduğunu nerden çıkardın kiAha işte geldi itiraf
O bahsettiğim mevzu ve nihayet doğruyu yazdın
elimden geldiği kadar
Kim lan o ?O olduğunu nerden çıkardın kiO kişi benim dünya ahiret bacımdır sevdiğim bir arkadaştır o kadar
Boşver tanımazsın bir arkadaş vardı forum dışı Mosi ona aşık olduğumu düşünüyordu ama aşık değildimKim lan o ?Bak mevzu benim taşınma konusuna döndü haaa
Hadi hadi uydurma. Ben alacağımı aldımO olduğunu nerden çıkardın kiO kişi benim dünya ahiret bacımdır sevdiğim bir arkadaştır o kadar
Sen gördün mü kızı ?Boşver tanımazsın bir arkadaş vardı forum dışı Mosi ona aşık olduğumu düşünüyordu ama aşık değildim
Bak şöyle. Ben zeki adamım olmayacak işe hiç girmem hoşlantı olabilir demiştim sana ama aşk değildi bu zaten olmayacağını anladığım an arkadaş kalırım
Gördüm tabiiSen gördün mü kızı ?
Tamam inandım diyelim. Peki o kıza ne oldu? Çok uzun sürmeyen yaniBak şöyle. Ben zeki adamım olmayacak işe hiç girmem hoşlantı olabilir demiştim sana ama aşk değildi bu zaten olmayacağını anladığım an arkadaş kalırım
------
Gördüm tabii
Yandı bitti kül oldu.Tamam inandım diyelim. Peki o kıza ne oldu? Çok uzun sürmeyen yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?