FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Ne sürpriz yumurtlayacan yine
Bekle çatlamazsın ya
Tam tersi bir durum var bence goygoylara katılmayan sensin hangi goygoya katıldın da yok dedik

Al oku bakalım.
BAK YALANDAN GÖZ GEZDİRME FAYDASIZ

Reactions: xdragxx
Etiketi bana niye hediye ettin olm

Reactions: 12.Adam
Yani özelden yazdığım mesaja cevap vermedin o yüzden dedim
Emoji bırakmışım senden vay geldin mi tarzı mesaj beklemişim demek

Aslında yazabilirdim haklısın da ortada bir soğukluk yok tabii ki. VMYM dönemi bizim Harry Potter Fatih, Gerekli24 ve senle tanıştık zaten o dönemden beri de severim sizi soğukluk olacak bir durum söz konusu değil soğukluk da yok sevdiğim üyelerdensin sen.

İkna olamadım cıks

Kafam şişti bana bir şarkı söyleyin sigara yakalım hep beraber

Reactions: 12.Adam
Yani bütün konuları Dosi açıyordu bunu nedense 11.Adam açtı acaba niye diye düşünmüyor değilim

Yani özelden yazdığım mesaja cevap vermedin o yüzden dedim

Nedense konuyu Dosi'ye bırakmak istememiş

Bu konunun ne özelliği var acaba
Neler duyuyorum böyle. Çokta şaşırmamak gerek. @12.Adam ’a görüldü atınca yapmadım diyen @xdragxx çok çok ayıp etmiş Baron’a.
Hiç yakıştıramadım Aykut’a

@BARON疼痛 kusura bakma kanka da ben seni böyle alıngan bilmezdim valla şaşırdım ama benim yaptığım da bir tık ayıpmış evet
Yok ya zaten kaç yıldır o kadar aktif değilim yaptığınız sohbetlere o yüzden katılamıyorum ama alınmadım desem yalan olur jsjsjsj sonuçta hal hatır sormuştum

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Neler duyuyorum böyle. Çokta şaşırmamak gerek. @12.Adam ’a görüldü atınca yapmadım diyen @xdragxx çok çok ayıp etmiş Baron’a.
Hiç yakıştıramadım Aykut’a
Tepki bırakmak da bir mesajdır diye düşündüm karşı cevap bekledim belki de

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok ya zaten kaç yıldır o kadar aktif değilim yaptığınız sohbetlere o yüzden katılamıyorum ama alınmadım desem yalan olur jsjsjsj sonuçta hal hatır sormuştum
Yok yok dediğim gibi bir sıkıntı yok forumda sohbetim olan insanlardan birisisin orda bir tık acemilik yapmışım