Tehlikeli sorular bunlarNe konuda kurtarır?@Bully
Herkes kendisinden uzun ister. Sen o isteğe erişemiyorsun ama seni alan o konuda memnun olacak. Bi de öyle düşünÖncelikle boy.Kimi beğensem benden kısa kalıyor çünkü. .ss
Safari kullanInternet Explorer kullanıyorum
Aaa ben çok temiz duygularla yazıyorum. İftira atmaTehlikeli sorular bunlar
Okudum senden kısa dedin.Gacıları sormanızı istiyormuş
------
Yahu verdiği cevabı okumadın mı?
Temiz duygularla ortalık karıştırmak istiyorsun evetAaa ben çok temiz duygularla yazıyorum. İftira atma
Aykut’a boyunu sordun. O da sana boyunun kaç olduğunu yazdı. Onu okumadın mı dedimOkudum senden kısa dedin.Ama çözemedim genellikle olduğu gibi
Senin kadar olamam lütfenTemiz duygularla ortalık karıştırmak istiyorsun evet
Aaa benim memnuniyetim herkesin memnuniyetinden önemli.Herkes kendisinden uzun ister. Sen o isteğe erişemiyorsun ama seni alan o konuda memnun olacak. Bi de öyle düşün
Sen de hiç fena değilsinAykut’a boyunu sordun. O da sana boyunun kaç olduğunu yazdı. Onu okumadın mı dedim
------
Senin kadar olamam lütfen
Kendinden daha uzununu bulman zor. Fedakarlık yapmak zorundasınAaa benim memnuniyetim herkesin memnuniyetinden önemli.
Karşımdaki küsmeyeceğini bilsem çok fena ortalık karıştırırımSen de hiç fena değilsin
Bulabilirsem okuyacağım kaçırdım.Aykut’a boyunu sordun. O da sana boyunun kaç olduğunu yazdı. Onu okumadın mı dedim
------
Senin kadar olamam lütfen
Bulamayacağım için boyuma en yakın olan kişiyi istiyorum işte. .ssKendinden daha uzununu bulman zor. Fedakarlık yapmak zorundasın
------
Karşımdaki küsmeyeceğini bilsem çok fena ortalık karıştırırım
Evet sende o potansiyel varKendinden daha uzununu bulman zor. Fedakarlık yapmak zorundasın
------
Karşımdaki küsmeyeceğini bilsem çok fena ortalık karıştırırım
Kolay gelsin bu kadar yorum arasındaBulabilirsem okuyacağım kaçırdım.
Sende haklısınBulamayacağım için boyuma en yakın olan kişiyi istiyorum işte. .ss
Buldum ve bırakmaya niyetim yok!Kolay gelsin bu kadar yorum arasında
Sende haklısın
Umarım bir gün bulursun
Allah razı olsun ya elim yüzüm düzgünmüşNormal
Yani ahım şahım değil manasında ama tabi eli yüzü düzgün birisin. @serhatt boyundan mı yüzümden mi etkilendi bilemem
Saol MosiKolay gelsin bu kadar yorum arasında
Sende haklısın
Umarım bir gün bulursun
Allah razı olsun ya elim yüzüm düzgünmüş
Forumda sevdiğim kişilerden birisin sen de karı kız konusunda zevklerimiz uyuşuyorBhnd reis klasik soruyu sorayım belki altın sorudur
193 ne be basketçi olaydın yaBoyum 1.93 benim. Hep boyundan hem tipinden.Boyu boyuma huyu huyuma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?