Tamam ya kesin öyledir içini bilirim ben senin...Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
@TenTen ’in zamanında @serhatt ’a verdiği cevap ile ölümüne yarışır@Yakamoz-Asi @Bully
------
X>xdragxx misali olabilir
Tamam ya kesin öyledir içini bilirim ben senin...Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
@TenTen ’in zamanında @serhatt ’a verdiği cevap ile ölümüne yarışır@Yakamoz-Asi @Bully
------
Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
------
Aykut >>>>> herkes mi yani?Tamam ya kesin öyledir içini bilirim ben senin...
@TenTen ve @12.Adam 'ın dobra cevaplar vermek gibi bir ortak huyları varBhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
------
Evet bu doğruAykut >>>>> herkes mi yani?
Benimki daha iyi her türlü. Hiçbir şey diyerek kestirip atmış. 😁Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
Benimki daha iyi her türlü. Hiçbir şey diyerek kestirip atmış. 😁
Neye güvenerekEvet bu doğru
Gerçeği söylemiş 12.adam yanlış bir şey göremedim. ☺️Tenten, 12.Adam'a desteğini açıklamıştı zaten bu konuda. Karakterleri benzer demek ki.
6.his diyelim ben bilirim sen boşversene bunlarıNeye güvenerekkaç yıl sonra geldin. Her şey bırakıldığı gibi mi?
Hatırlamıyorum ama hiçbir şey diyerek kısa bir cevap vermemiştim. Ama ortalığın karışmasına neden olan bir cevap vermiştim.Sen ne demiṣtin?
Senin özgüvenini yesinler.6.his diyelim ben bilirim sen boşversene bunları
Hemen bulurum bekleyinHatırlamıyorum ama hiçbir şey diyerek kısa bir cevap vermemiştim. Ama ortalığın karışmasına neden olan bir cevap vermiştim.
Mevzular olmasaydı başka cevap verir miydi, bilemeyeceğiz@12.Adam biraz fazla abarttı gibi
Senin özgüvenini yesinler.
O da güzel hikaye
------
Hemen bulurum bekleyin
Hayırlı olsun sorgu odan.@Hobbit
Yaşadıklarını okudum çok zor bir hayatın olmuş. Diliyorum ki bundan sonrası sular seller gibi geçsin, istediğin her şey sağlık çerçevesinde kolaylıklarla seni bulsun.
BHND? diyeyim bende klasik olarak.
Yer yer sana gıcık oluyorum. Bazense anlaştığımız konular oluyor. %50 %50'sin benim için yani. Olsun iyiyiz bence yinede. ☺️
Tekrar okudum. Hiçbir şeyin yanında %1000 basacak şekilde cevap vermişim. En azından başımdan savmamışım.İşte o mesajlar @Yakamoz-Asi
Seni Berk seviyor sana yeterde artar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?