FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

@serhatt bu ne şimdi bu nedir? etti üççç:(
artık sabret sabret nereye kadar gelen vuruyor giden vuruyor hiç demiyorsunki niye çatıyorsunuz bu günahsıza diye ? :D
hay senin adaletin batsın serhat , sana ilk yönetici oylamasında sıfırı basacağım :A
------

dedikodular gırla:D sizin yüzünüzden serhat kendi konusuna giremiyor mecnun gibi kendini çöllere vurmuş :A
Kendin ektin kendin biçtin kimseye laf etmeye hakkın yok. :A

Biraz daha saçmalamaya devam edersen bi sonraki seçimlerde burada olmayacaksın. :Z

• Güldürdün
Reactions: tekin
Senin hakkında neler düşündüğümü söylemek zorunda değilim sorguda olan ben değilim :A Serhat'a sor sen bu soruyu :A
hanı onun yokluğunda konudan uzaklaşmadan sohbet ediyorduk ondan dedim :D yoksa çok umrumda değil hakkımda ne düşündüğün :Dzaten olumlu bişeyde düşüneceğini sanmıyorum sırf kinini kus diye olta attık :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Klasik bir kaç soru sorayım:

En sevdiğin renk?

En sevdiğin yemek?

En sevdiğin içecek?

En beğendiğin 5 kadın oyuncu?

Son 5 yıl içinde en sevdiğin ve sevmediğin yıl hangisi?

@serhatt

• Harika
Reactions: serhatt
Son 20 saate girdik. Sorusu olan sorsun, sorusu olmayan bulsun. Sonra pişman olursunuz. :A

@Bully @Dosi @MasacRE @Angelica @Zeyno @12.Adam @The_Erinch @batuhankaralar @Hobbit @offensive @ömer karataş @phoebebuffay @Damien Duff @Turkuazz @xemrexxx @RüzgarGülü @cokiyitvci @RüzgarGülü @tekin @Alemdar @DarkLegenD
------

Klasik bir kaç soru sorayım:

En sevdiğin renk?

En sevdiğin yemek?

En sevdiğin içecek?

En beğendiğin 5 kadın oyuncu?

Son 5 yıl içinde en sevdiğin ve sevmediğin yıl hangisi?

@serhatt
Spesifik bir tercihim yok renk konusunda. Pastel renkleri daha çok severim.

Köfte-patates.

Türk kahvesi.

Beren Saat-Gökçe Bahadır-Aslıhan Gürbüz-Deniz Çakır-Demet Evgar

Hiçbirini sevmedim. Çok canımı yakan yıllar oldu hepsi de. İlla ki bir cevap verecek olursam 2023 diyebilirim.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Son 20 saate girdik. Sorusu olan sorsun, sorusu olmayan bulsun. Sonra pişman olursunuz. :A

@Bully @Dosi @MasacRE @Angelica @Zeyno @12.Adam @The_Erinch @batuhankaralar @Hobbit @offensive @ömer karataş @phoebebuffay @Damien Duff @Turkuazz @xemrexxx @RüzgarGülü @cokiyitvci @RüzgarGülü @tekin @Alemdar @DarkLegenD
------

Köfte-patates.

Türk kahvesi.

Hiçbirini sevmedim. Çok canımı yakan yıllar oldu hepsi de. İlla ki bir cevap verecek olursam 2023 diyebilirim.
Forum kapanırsa boşluğa düşer misin, neler hissedersin?

• Beğendim
Reactions: serhatt and 12.Adam

------

Köfte-patates.

Türk kahvesi.

o zaman sen cevap ver hayattaki en büyük pişmanlığın :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
şimdi işte aklına getirdim kaçış yok :A
Senin algı problemin var bence, git onu çöz öyle gel karşıma. :D
------

Forum kapanırsa boşluğa düşer misin, neler hissedersin?
Aaaa şu günlerde tek eğlencem burası. Burada olmak bana içinde bulunduğum durumlardan biraz da olsa arınma fırsatı veriyor. Evet büyük bir boşluğa düşerim ve çok üzülürüm...

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Bully and tekin