FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Biz de boş yazmadık, eskiden yazılacak ortam vardı ki yazdık. :)

Sen de aslında yazdın mı yazıyorsun. Çene potansiyelin var. :)
Yazmaya devam ediyorum zaten. Potansiyelim olduğunu biliyorum ama buraya çok vakit ayıramıyorum. Deniyorum ama olamıyor ☺️😁

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hepsi kaos sayesinde :)

7. Senemdeyim. Buranın yenisi değilim. Bana değil başkalarına söyle. ☺️

Çok güldüm. :)
7.sene? :A
İlk mesajın bile 2021 senesinden. Sen üye olup 3 sene sonra mesaj yazarak kendini otomatikman 3 senelik üyemi sanmıştın? :A
@Royal_Highness ’de kendine fazladan yıl ekliyordu o mantıkla :A

@Hobbit 4. Senesini tamamlayacak bir kaç aya ama tabi yeni üye olarak adlandırmam. 4 sene iyidir. @Bully @12.Adam @serhatt

• Güldürdün
Reactions: Bully
7.sene? :A
İlk mesajın bile 2021 senesinden. Sen üye olup 3 sene sonra mesaj yazarak kendini otomatikman 3 senelik üyemi sanmıştın? :A
@Royal_Highness ’de kendine fazladan yıl ekliyordu o mantıkla :A

@Hobbit 4. Senesini tamamlayacak bir kaç aya ama tabi yeni üye olarak adlandırmam. 4 sene iyidir. @Bully @12.Adam @serhatt
Bir de bizi kandırmaya çalışıyor 7.senemdeyim diye. Zaten 2018’den itibaren aktif olmuş olsa daha çok mesaj yazmış olurdu :A

4 sene de iyidir tabii, çömez diyemeyiz kendisi için :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir de bizi kandırmaya çalışıyor 7.senemdeyim diye. Zaten 2018’den itibaren aktif olmuş olsa daha çok mesaj yazmış olurdu :A

4 sene de iyidir tabii, çömez diyemeyiz kendisi için :A
Artık bu devirde 6 aydır üye olanlarda çömez değil. @tekin gibi çok vaka var bu forumda :A @Yakamoz-Asi

Ooo çok kritikkkk cümlelerrrr bunlarrrr :A Haklısın. Yeni üyeler 40 yıllık üyeler gibi adeta artık :A Çömeze denk gelmek nerdeyse imkansız oldu :A
Şimdi bir şey yazacağım çok olay olur o yüzden susayım.
Acayip acayip şeyler. Bir şey yapmasamda çok net farkındayım.
Duruma ve şarta göre bazen safa yatmak gerekir :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Bully
Sus bakalım şimdilik. Konu coştu zaten coşacağı kadar :A Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyları var zaten :A

Dosi her şeyin farkındadır her zaman :A

Safa yatmak gerekir bazen yapacak bir şey yok :A

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
Artık bu devirde 6 aydır üye olanlarda çömez değil. @tekin gibi çok vaka var bu forumda :A @Yakamoz-Asi
@serhatt bu ne şimdi bu nedir? etti üççç:(
artık sabret sabret nereye kadar gelen vuruyor giden vuruyor hiç demiyorsunki niye çatıyorsunuz bu günahsıza diye ? :D
hay senin adaletin batsın serhat , sana ilk yönetici oylamasında sıfırı basacağım :A
------

Sus bakalım şimdilik. Konu coştu zaten coşacağı kadar :A Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyları var zaten :A

Dosi her şeyin farkındadır her zaman :A

Safa yatmak gerekir bazen yapacak bir şey yok :A
dedikodular gırla:D sizin yüzünüzden serhat kendi konusuna giremiyor mecnun gibi kendini çöllere vurmuş :A

artık sabret sabret nereye kadar gelen vuruyor giden vuruyor hiç demiyorsunki niye çatıyorsunuz bu günahsıza diye ? :D
hay senin adaletin batsın serhat , sana ilk yönetici oylamasında sıfırı basacağım :A
------

dedikodular gırla:D sizin yüzünüzden serhat kendi konusuna giremiyor mecnun gibi kendini çöllere vurmuş :A
Belki ben orda tekin daha 6 aylık üye olmasına rağmen 60 yıllık üye gibi tecrübeli kıdemli deyip seni övdüm. Olamaz mı?

• Güldürdün
Reactions: tekin
------

Serhat'ın canına minnet :A O takılıyordur bir yerlerde geldiğinde çok mutlu olacaktır konusunu coşturduğumuz için :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and tekin
Serhat'ın canına minnet :A O takılıyordur bir yerlerde geldiğinde çok mutlu olacaktır konusunu coşturduğumuz için :A
en son kendini içkiye vermişti, köşedeki birahanede efkar dağıtıyordu :A
------

Demekki kendini övgüye layık görmeyip, herkesin suçladığı durumun doğruluğundan dolayı böyle tepki gösterdin.
tam tersi ne kadar övülmeye layık biri olduğumdan eminim:D ama öven kişiye güvenmiyorum sorun ordan kaynaklı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully