Kovmadım be saptırma.@serhatt sayfadan kovdu bizi beni etiketleme cevap hakkım doğuyor
------
Anlaşılan belanı arıyorsun sen. Hodrimeydan.
@Bully gereken cevabı vermiş.
Kovmadım be saptırma.@serhatt sayfadan kovdu bizi beni etiketleme cevap hakkım doğuyor
@serhatt bak bu iki oldu ben masum masum köşemde çay içiyorum bana çatıyorlar illaki insanı çileden çıkarıyorlar@tekin ve senin de bir ortak noktanız var aslında. Üyeleri radarınıza alıp onlara salça olmak @Dosi @Yakamoz-Asi
Ben herkesi çok iyi tanıyorum o yüzden kendini yorma hiç.@serhatt bak bu iki oldu ben masum masum köşemde çay içiyorum bana çatıyorlar illaki insanı çileden çıkarıyorlar
Takılıyorum sana maksat kaos olsun. 😁Sen bununla ikidir bana hakaret ediyorsun. Üçüncüde kafana sopayı indiririm 🏏
Takılıyorum sana maksat kaos olsun. 😁
Yoksa bana bir şey yapabilecekleri yok. 😌
O konuda hâlâ aynı görüşteyim. Forum için kaos bulunmaz bir nimet. 😁
@Hobbit öyle bir şey başardı ki ben ve @tekin aynı taraftayım? Paranın dik gelmesi gibi bir şey.
Sen ve masumluk? Kahkaha attım.@serhatt bak bu iki oldu ben masum masum köşemde çay içiyorum bana çatıyorlar illaki insanı çileden çıkarıyorlar
O konuda hâlâ aynı görüşteyim. Forum için kaos bulunmaz bir nimet. 😁
Onun vesilesi ve benim onun mesajını alıntı etmem ile 100 küsür mesaj yazıldı şu BHND sonrası. Bundan dolayı hadi afettim… @serhatt
Hadi sen konun coştuğu için affettin, benim bunu yapmam kolay olmayacak.Onun vesilesi ve benim onun mesajını alıntı etmem ile 100 küsür mesaj yazıldı şu BHND sonrası. Bundan dolayı hadi afettim… @serhatt
haklısın. Yadırgamıyorum seniHadi sen konun coştuğu için affettin, benim bunu yapmam kolay olmayacak.
Hobbit başına büyük bela aldı.
Bu yeni üyeler ne zannediyorlar kendilerini ya? Onlar yokken biz vardık, hadlerini bilsinlerKovmadım be saptırma.
------
@Bully gereken cevabı vermiş.
Kolay gelsinNeyse ben haftalık temizliğimi yapayım. İşlerime engel olmasın forum
haklısın. Yadırgamıyorum seni
Hak edene hak ettiğini veririz ve o zaman hadlerini bilirler kuşum, sen yüreğini yorma.Bu yeni üyeler ne zannediyorlar kendilerini ya? Onlar yokken biz vardık, hadlerini bilsinler
------
Kolay gelsin
Konu coşturma deyince de sen.Onun vesilesi ve benim onun mesajını alıntı etmem ile 100 küsür mesaj yazıldı şu BHND sonrası. Bundan dolayı hadi afettim… @serhatt
Hepsi kaos sayesindeOnun vesilesi ve benim onun mesajını alıntı etmem ile 100 küsür mesaj yazıldı şu BHND sonrası. Bundan dolayı hadi afettim… @serhatt
7. Senemdeyim. Buranın yenisi değilim. Bana değil başkalarına söyle. ☺️Bu yeni üyeler ne zannediyorlar kendilerini ya? Onlar yokken biz vardık, hadlerini bilsinler
Çok güldüm.Hak edene hak ettiğini veririz ve o zaman hadlerini bilirler kuşum, sen yüreğini yorma.
Etiketleyip laf ettiğin üyeler senden daha eski ama, bilgin olsun.Hepsi kaos sayesinde
7. Senemdeyim. Buranın yenisi değilim. Bana değil başkalarına söyle. ☺️
Çok güldüm.
Olsun. Çömez değiliz sonuçta Sonuçta sende gitmiş gelmiş birisin. 😁Etiketleyip laf ettiğin üyeler senden daha eski ama, bilgin olsun.
Çömez değilsin ama bu durum laf attığın üyelerin senden daha eski olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Olsun. Çömez değiliz sonuçta Sonuçta sende gitmiş gelmiş birisin. 😁
Son gülen iyi güler.Hepsi kaos sayesinde
7. Senemdeyim. Buranın yenisi değilim. Bana değil başkalarına söyle. ☺️
Çok güldüm.
Hepsi kaliteli mesajlar. Boş boş yazmamışım. İstediğime yazmışım. ☺️ Az ama öz olsun.Çömez değilsin ama bu durum laf attığın üyelerin senden daha eski olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Gelmiş gitmiş halim senin 20 katın kadar mesaj yazmış, bilgine Bir de gitmeseydin neler olurdu, bi düşün.
Biz de boş yazmadık, eskiden yazılacak ortam vardı ki yazdık.Hepsi kaliteli mesajlar. Boş boş yazmamışım. İstediğime yazmışım. ☺️ Az ama öz olsun.