FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Hoşgelmişsin odaya @serhatt Hakkında bir çok şeyi biliyorum. O yüzden özel şeyleri sormayacağım. Nasılsın? :A

• Hayatınızdaki en önemli başarıyı nasıl tanımlarsın?
  • Geçmişten en değerli anın?
  • Ertesi gün yeni bir yetenek veya özellik kazanarak uyanırsan, bunun ne olmasını dilerdin?
  • Utanç duyduğun bir anın var mı?
Ayrı ayrı cevaplaya bilirsin iki gözüm :A
Sağol canım hoş buldum. :Z

Hayatta bir başarım yok bence. Son derece sıradan bir insanım ve dümdüz yaşamaya çalışıyorum.

Sevdiklerimle geçirdiğim kısa kaçamaklar en değerli anlarım. :bhr:

Aaa sihir yeteneğim olsun isterim. :Z

Aman aman büyük bir utanç duyduğum anım yok. Ufak tefek illa ki olmuştur ama şuan aklıma gelen yok. :A

• Harika
Reactions: S.G.A.T.
Sal beni, salça olup durma :A Ben de seni yok sayacağım o olacak sonunda :A
seni savunuyoruz cümle aleme karşı hemde nasıl bir savunma sana darbe gelmesin diye cansiperane bir şekilde dosiyle masacrenin oklarının önüne atıyorum kendimi :D ama sanada yaranılmıyor kadir kadir kıymet bilmez süper emeksiz :A
------

Sensin adam gibi adam Utku yoldaşım benim :Z
bu nasıl destek mesajı sanki @MasacRE ye küfrediyor :D yapılan övgüye bende senin diye karşılık verilmezki:A ?

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Bully and MasacRE
seni savunuyoruz cümle aleme karşı hemde nasıl bir savunma sana darbe gelmesin diye cansiperane bir şekilde dosiyle masacrenin oklarının önüne atıyorum kendimi :D ama sanada yaranılmıyor kadir kadir kıymet bilmez süper emeksiz :A
------

bu nasıl destek mesajı sanki @MasacRE ye küfrediyor :D yapılan övgüye bende senin diye karşılık verilmezki:A ?
Kıskanma tekinsiz adam :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin
  • Harika
Reactions: 12.Adam