Bu yazdığımdan nasıl "değişik bir ilişkiniz var" kanısını çıkardın?Oooo değişik bir ilişkiniz var
O senin dediğini yapmıyor ,sen ona baskı uyguluyon falanBu yazdığımdan nasıl "değişik bir ilişkiniz var" kanısını çıkardın?
Bunda fesatlık çıkaracak bir durum görmedim.O senin dediğini yapmıyor ,sen ona baskı uyguluyon falan
Ne fesatlığı gııı 😱Bunda fesatlık çıkaracak bir durum görmedim.
Senin yaptığın fesatlık, nifak saçıyorsun yılan dilinle.Ne fesatlığı gııı 😱
Kızzz vallahi @Angelica teyzemi çağırırım, kuduruk yaşlılar partisini bırakır gelir ağzına acı biber sürer iftira atmaSenin yaptığın fesatlık, nifak saçıyorsun yılan dilinle.
Kız iftiracı başı sensin benim iftira ile değil yalnızca gerçeklerle işim olur.Kızzz vallahi @Angelica teyzemi çağırırım, kuduruk yaşlılar partisini bırakır gelir ağzına acı biber sürer iftira atma Ekli dosyayı görüntüle 132055
Ne demek sorum yok ne münasebo????Konuya girdim. Sorum yok geri çıkıyorum
Alt tarafı 1 oy attın. Havalara bak. Senin sayende almışmışım
E sorum yok işteNe demek sorum yok ne münasebo????
Benim oyum sayesinde 1 oy farkla kazandı ayol, kimin sayesinde sanıyordun?
Yazık onca yıllık hukukumuza bir sorun olmalıydı....E sorum yok işte
Herkes gibi 1 oy attın. Senin ne farkın var diğerlerinden Zaten bir süre aday da olamıyormuşum. Bu yeter bana, fazlasında gözüm yok
Aaa şimdi kabaca bir baktım da yok gibi, eğer aklıma gelir ve sorulmazsa çıtlatırım.Sorgu odasina girip de bekledigin ama sorulmayan bir soru var mi? Varsa nedir?
Basın mensuplarına ısmarlama soru sorduran teknik direktörler mi?Sorgu odasina girip de bekledigin ama sorulmayan bir soru var mi? Varsa nedir?
Hak ettin bu bakışıKızzz vallahi @Angelica teyzemi çağırırım, kuduruk yaşlılar partisini bırakır gelir ağzına acı biber sürer iftira atma Ekli dosyayı görüntüle 132055
Sen de kaybolmak istemiyorsan çok konuşmayacaksın.@Mr.At 'ı da kaybettik demek…
Aaa şimdi kabaca bir baktım da yok gibi, eğer aklıma gelir ve sorulmazsa çıtlatırım.
Senin yok mu başka sorun?
AynenBasın mensuplarına ısmarlama soru sorduran teknik direktörler mi?
@Mr.At 'ı da kaybettik demek…
Sen de kaybolmak istemiyorsan çok konuşmayacaksın.