Ayda bir yapmak iyi oldu. Galiba sonraki ay konuğumuzda hazır aklıma geliyor birileriAynen, dedin valla Hakkını veriyor ve övgünü boşa çıkarmıyor.
Konusuna sahip çıkan, coşturmaya çalışan örnek üye, yıldız isim @serhatt
Ayda bir ideal süre aynen Benim aklıma gelen isim @12.Adam direktAyda bir yapmak iyi oldu. Galiba sonraki ay konuğumuzda hazır aklıma geliyor birileri
Öncelik daha önce girmemiş isimler. Sonrada senelerce girmemiş isimler olur.
O zaman başlayalım, sence bu forumun eksiklikleri veya artıları neler ? Sonuçta bu tarz soruları senin gibi eski kıymetli üyeler cevaplayabilir@mrt-06 @Emre Ozansoy @MasacRE @S.G.A.T. @batuhankaralar @Turkuazz @offensive @ozmoturk @Gizmen @Alemdar
Konuya hiç mesaj yazmamışsınız, soru sormamışsınız. Pamuk eller cebe.
Bensiz yapamıyorsunAyda bir ideal süre aynen Benim aklıma gelen isim @12.Adam direkt
Daha önce girmemiş isimler bi girsin, sonra senelerce girmemiş isimlere bakılır
Ayda bir yapmak iyi oldu. Galiba sonraki ay konuğumuzda hazır aklıma geliyor birileri
Öncelik daha önce girmemiş isimler. Sonrada senelerce girmemiş isimler olur.
Billy, soruları hazırla dosi dediği için adını anmak yasaklanan kişiyle ilgili de sorabilirsin.Ayda bir ideal süre aynen Benim aklıma gelen isim @12.Adam direkt
Daha önce girmemiş isimler bi girsin, sonra senelerce girmemiş isimlere bakılır
Seni konuk almak riskli bir durum. Her mesajı aynı kişiye bağlarsınBilly, soruları hazırla dosi dediği için adını anmak yasaklanan kişiyle ilgili de sorabilirsin.
Sağol canım, her zaman üzerime düşeni yaparım bilirsin.İşte olması gerekenler. Hakkını veriyorsun Ben boşuna mı övüp durdum yıldız bir konuk gelecek dedim @Bully
Ay canımın içi ağzından bal damlıyor, onore oldum mersi.Aynen, dedin valla Hakkını veriyor ve övgünü boşa çıkarmıyor.
Konusuna sahip çıkan, coşturmaya çalışan örnek üye, yıldız isim @serhatt
Seçkin'i normalde beğenmem ama yaş aldıkça daha bi karizma oldu. Seçkin diyorum.Serkan Çayoğlu mu Seçkin Özdemir mi?
Bence forum tam olması gereken kıvamda. Bir eksiği yok, her gün buradaysak eğer artıları saymakla bitmez.O zaman başlayalım, sence bu forumun eksiklikleri veya artıları neler ? Sonuçta bu tarz soruları senin gibi eski kıymetli üyeler cevaplayabilir
Senaryoya göre değişkenlik gösterecektir.@serhatt Leyla'mız çarşamba günü uzun süre 5-6 alır mı sence?
Seçkin benim soydaşımSağol canım, her zaman üzerime düşeni yaparım bilirsin.
------
Ay canımın içi ağzından bal damlıyor, onore oldum mersi.
------
Seçkin'i normalde beğenmem ama yaş aldıkça daha bi karizma oldu. Seçkin diyorum.
------
Bence forum tam olması gereken kıvamda. Bir eksiği yok, her gün buradaysak eğer artıları saymakla bitmez.
------
Senaryoya göre değişkenlik gösterecektir.
Nasıl yani, soyadınız mı aynı?Seçkin benim soydaşım
Tanımadan, görmeden seversin ya bazı insanları işte sen tam olarak öyle bir insansın benim için. Yaptığın yorumlar, o mesajlarının sonuna eklediğin "canım"lar bana çok sıcak ve samimi geliyor. İyi ki buradasın. Neden daha fazla burada göremiyoruz seni onu bilmiyorum.Unutmuşum cnm işlerden haklısın
Hakkımdaki fikirlerini merak ediyorum
Bir de hangi şehirde yaşadığını
Bir de sektörle bağları nasıl
Canım benim hislerimiz karşılıklı iyi ki varsın 😍😍😍🫶🏻🫶🏻🫶🏻Nasıl yani, soyadınız mı aynı?
------
Tanımadan, görmeden seversin ya bazı insanları işte sen tam olarak öyle bir insansın benim için. Yaptığın yorumlar, o mesajlarının sonuna eklediğin "canım"lar bana çok sıcak ve samimi geliyor. İyi ki buradasın. Neden daha fazla burada göremiyoruz seni onu bilmiyorum.
İzmit-İstanbul arası mekik dokuyorum.
Hangi sektör anam?
EvetNasıl yani, soyadınız mı aynı?
------
Tanımadan, görmeden seversin ya bazı insanları işte sen tam olarak öyle bir insansın benim için. Yaptığın yorumlar, o mesajlarının sonuna eklediğin "canım"lar bana çok sıcak ve samimi geliyor. İyi ki buradasın. Neden daha fazla burada göremiyoruz seni onu bilmiyorum.
İzmit-İstanbul arası mekik dokuyorum.
Hangi sektör anam?
Sende öyle kuşum.Canım benim hislerimiz karşılıklı iyi ki varsın 😍😍😍🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Tv sektörüyle bağların nasıl diyecektim yazamamışım
Sağlık olsun cnmSende öyle kuşum.
Bir ara vardı bir şeyler de sonra hayat koşturması girince rafa kalktı.
Sorulan sorulara limit getirirsin.Seni konuk almak riskli bir durum. Her mesajı aynı kişiye bağlarsın
O zaman klasik soru, BHND?@mrt-06 @Emre Ozansoy @MasacRE @S.G.A.T. @batuhankaralar @Turkuazz @offensive @ozmoturk @Gizmen @Alemdar
Konuya hiç mesaj yazmamışsınız, soru sormamışsınız. Pamuk eller cebe.