FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Love-hate ilişkisi var bence @xemrexxx ile aranızda :A

Ben de 60-90 yılları arasında bir dönemde yaşamak isterdim. Bazen bu döneme ait olduğumu düşünmüyorum…
Ay hiçbir şekilde bir ilişki olamaz o mendeburla aramda. :A

Kesinlikle öyle canım. Böylesi bir dönem bizleri hak etmiyor…

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ay hiçbir şekilde bir ilişki olamaz o mendeburla aramda. :A

Kesinlikle öyle canım. Böylesi bir dönem bizleri hak etmiyor…
Ama forumda en çok @xemrexxx ile yazışıyorsun? :A

Valla bu dönem bizim gibi 2 güzide insanı hak etmiyor… En azından 90’ları kıyısından köşesinden gördük, buna da şükür.

Love-hate ilişkisi var bence @xemrexxx ile aranızda :A

Ben de 60-90 yılları arasında bir dönemde yaşamak isterdim. Bazen bu döneme ait olduğumu düşünmüyorum…
Resmen ben de öyle o dönemlerde olmalıydım. Daha kolay olabilir miydi her şey diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Bully
Resmen ben de öyle o dönemlerde olmalıydım. Daha kolay olabilir miydi her şey diye düşünüyorum.
Senle de aynı kafadayız be Barış’ım. Teknoloji, taktikler, sahtelikler bize göre değil. Saf, temiz ve masum bir dönemde yaşamış olurduk.

• Üzücü
Reactions: Mr.At
Ama forumda en çok @xemrexxx ile yazışıyorsun? :A

Valla bu dönem bizim gibi 2 güzide insanı hak etmiyor… En azından 90’ları kıyısından köşesinden gördük, buna da şükür.
Hayatım yazışmıyorum karşılık vermek zorunda kalıyorum. Yazmasam bu sefer tepeme çıkacak yüz bulacak ne yapayım sen söyle? :A

Kıyısından döndük de o güzel günler hatıramda yok maalesef çok küçüktüm. :(

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully
Hayatım yazışmıyorum karşılık vermek zorunda kalıyorum. Yazmasam bu sefer tepeme çıkacak yüz bulacak ne yapayım sen söyle? :A

Kıyısından döndük de o güzel günler hatıramda yok maalesef çok küçüktüm. :(
Valla sen de haklısın, had bildirmek için yazman gerekiyor kendisine :A

Ben 94lü olarak yine biraz hatırlıyorum, sen 96lıydın değil mi?

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Forumdan Deniz ve Özgür harici buluştukların oldu mu?

Onlarla daha iletişimin var mı?

• Beğendim
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx and Dosi
sorgu odasına hoşgeldin @serhatt :D
fazla tanımadığım için benim bir sorum yok malesef?
sadece şunu söyleyecektim bu konuk olduğun sorgu sayfası kapanmadan önce, sana sorulmasını çok istediğin ama sorulmayan bir soru kalırsa eğer o soruyu benim sorduğumu farzederek cevap verebilirsen hem ben soru sormuş olurum hemde sen istediğin soruyu cevaplamış olursun :A
böylece bir taşla iki kuş vurmuş oluruz :D

• Harika
sadece şunu söyleyecektim bu konuk olduğun sorgu sayfası kapanmadan önce, sana sorulmasını çok istediğin ama sorulmayan bir soru kalırsa eğer o soruyu benim sorduğumu farzederek cevap verebilirsen hem ben soru sormuş olurum hemde sen istediğin soruyu cevaplamış olursun :A
Teşekkürler. :Z

Eğer öyle sorulmasını istediğim bir şey olursa, aklıma gelirse okey yaparım. :A

• Harika
Reactions: tekin
Fazla tanımadıklarına tanımak için sorular sorulur genelde. Bu işin mantığı bu değil mi? :A
Ama güzel istek :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Senden ilk başlarda nefret ediyordum. Sonra olgunluk mu dersin senin de yumuşaman mı dersin her şey tersine döndü ve nefret edilmeyecek biri olduğunu anladım. :A

Şimdilerde forum dışında ne yaptığın hakkında bir fikrim yok ama bu sakinlikten memnunum ve bu ikimize de iyi geldi. :Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: serhatt and Bully