Biliyorum halimden memnunum.Aaa ben bizi etiketleme sebebi başka sanmıştım.
Teşekkür ederim @serhatt
------
Yeminle sen akıllanmazsın
@Yakamoz-Asi
Biliyorum halimden memnunum.Aaa ben bizi etiketleme sebebi başka sanmıştım.
Teşekkür ederim @serhatt
------
TanışalımSeni tanımıyorum, birkaç hafta öncesine kadar da hiç sohbetimiz yoktu ama gördüğüm kadarıyla kafa dengi ve hoş sohbet birisisin. Bir de hislerim bana parlak olduğunu söylüyor.
------
Ay canım konuya kalite getirmişsin. Bende seni seviyorum ve sorularını bekliyorum.
Kesinlikle.Plan yapacak kadar önemsiz diyorsun yani
Çok yakışklı bir bey olduğunu düşünüyorum düşündüğüm gibi de çıkmıştı zaten. @Bully @Dosi
Jeton geç düştü sende. Şaşırmıştım ben de güldürdü atmana.Aaa ben bizi etiketleme sebebi başka sanmıştım.
Teşekkür ederim @serhatt
------
Nasıl?Tanışalım
Canım benim duygular karşılıklı.Canım Serhat'ım ya, zaten enlerde de çok güzel kategorilerde yer vermişsin bana. En iyi anlaştığın 3 kişiden biri olmaktan da çok mutlu oldum ve gurur duydum
Bir centilmen olarak sen neden doldurmuyorsun?Mesaj kutumu mesajınla doldurabilirsin
Hislerimde yanıldım mı peki?
Yanılmadın canım gayet parlak bir beyefendi @Mr.AtBir centilmen olarak sen neden doldurmuyorsun?
------
Hislerimde yanıldım mı peki?
Rabbime hamd-ü senalar olsun, hislerim beni hiç yanıltmaz.Yanılmadın canım gayet parlak bir beyefendi @Mr.At
Ben sevmediğin ismi bize göstermek istiyorsun sandım @Bully sayesinde farkettim asıl olayı
Sen gösterebilirsin o noktalı yerde ima ettiğin ismi.Ben sevmediğin ismi bize göstermek istiyorsun sandım @Bully sayesinde farkettim asıl olayı
Henüz sorulara çok bakmadım malum
Evet.Resmini gördün mü ? 😱
Gerçekten gördüysen dm den atar mısın? Ne olur ?Sen gösterebilirsin o noktalı yerde ima ettiğin ismi.
------
Evet.
Yok yok. Elimden gelince nötr olmaya çalışacağım. Yine yeniden yenilendikSen gösterebilirsin o noktalı yerde ima ettiğin ismi.
------
Evet.
Bana yapma bari.....Yok yok. Elimden gelince nötr olmaya çalışacağım. Yine yeniden yenilendik
İzni olmadan gösteremem.Gerçekten gördüysen dm den atar mısın? Ne olur ?
Bana birşey diyemez.Bana yapma bari.....
------
İzni olmadan gösteremem.
Nasıl ulaşayım ayol?Bana birşey diyemez.
Pekala ulaş ona sor eğer olumsuz yanıt verirse başım gözüm üstüne.
Ay onun hakkında ne düşüneyim Allah affetsin artık.@xemrexxx hakkında ne düşünüyorsun?
Hayatta en mutlu olduğun an?
Yaşadığın dönemden memnun musun? Başka hangi dönemde yaşamak isterdin?
Zamanda yolculuk yapmak ister miydin? Geçmişe mi giderdin geleceğe mi?
En sevdiğin müzik türü?
Geçmişe gidip de değiştirmek istediğin şeyler var mı? Kendi adına veya dünya adına olabilir.
Love-hate ilişkisi var bence @xemrexxx ile aranızdaAy onun hakkında ne düşüneyim Allah affetsin artık.
En mutlu an diye bir şey yok bence salt mutlu olduğun an ya da anlar vardır.
Yok ayol bu dönemden kim memnun olur ki. 60-90 yılları arasında herhangi bir dönemde yaşamayı isterdim.
Geçmişe gitmek isterdim.
Pop.
Geçmişe gitmek mümkün olursa bunu o zaman konuşalım.