FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,220
Puanı
1,060
Sorgu Odası’nın yeni konuğu forumun sevilen ve başarılı moderatörü @serhatt . Kendisi ilk kez Sorgu Odası’na konuk oluyor.

Kendisine bu başlık altından 1 hafta boyunca magazinden spora her telden soru sorabilirsiniz (çok özel sorulardan kaçının).

Haftaya Pazartesi bu vakitlerde kepenkler kapatılacaktır.

Niye sorgu odasına girdin ? (Her şeylerin bilindiği için soruyorum :A)
Hiçbir şeyim bilinmediği için girdim. Biliniyor gibi gözüken her şeyin senin iftira, uydurma ve algılarından ibaret olduğunu göstermeye girdim. :F
------

Hoş geldin odaya @serhatt

Fhnd yani Forum hakkında ne düşünüyorsun? :A
------

Bak soru soracak bir şeyler bulmuşsun :A
Sağol canım hoş buldum. :Z

Forum benim vazgeçilmezim olmuş öncelikle onu söyleyebilirim. Hayatım en zor en sıkıntılı dönemlerini geçirdiğim şu günlerde tüm sıkıntılarımı geride bırakıp her şey yolundaymış gibi yaptığım ve tek eğlencem olan bir yerin hayatımdaki yerini sen düşün artık.

Bu yüzden iyi ki Fav10. :Z

Hiçbir şeyim bilinmediği için girdim. Biliniyor gibi gözüken her şeyin senin iftira, uydurma ve algılarından ibaret olduğunu göstermeye girdim. :F
------

Forum benim vazgeçilmezim olmuş öncelikle onu söyleyebilirim. Hayatım en zor en sıkıntılı dönemlerini geçirdiğim şu günlerde tüm sıkıntılarımı geride bırakıp her şey yolundaymış gibi yaptığım ve tek eğlencem olan bir yerin hayatımdaki yerini sen düşün artık.

Senin o sıkıntılarından birini bilen biri olarak şu kadarını söyleyebilirim: oldukça güçlü birisin ve kesinlikle yaşadıklarını yansıtan biri değilsin.
Kimin ne yaşadığını kimse bilemez sözü çok doğru.
Daha bizlerle inşallah çok güzel nice senelere diyorum. İyi ki aramızdasın :bhr:

Konu sana emanet. Arada farklı sorular ile kapını çalarım burada :Z

• Harika
  • Beğendim
Reactions: tekin and serhatt
------

Ben gerçekleri söylerim hep :A neyse bhnd ?:A

------

senaryo yazacakmısın @serhatt

• İlginç
Reactions: serhatt
Senin o sıkıntılarından birini bilen biri olarak şu kadarını söyleyebilirim: oldukça güçlü birisin ve kesinlikle yaşadıklarını yansıtan biri değilsin.
Kimin ne yaşadığını kimse bilemez sözü çok doğru.
Daha bizlerle inşallah çok güzel nice senelere diyorum. İyi ki aramızdasın :bhr:

Konu sana emanet. Arada farklı sorular ile kapını çalarım burada :Z
Çok teşekkür ederim canım elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum ve biraz da olsa içinde bulunduğum kaotik durumlardan sıyrılıp burada nefes alıyorum. :Z

İnşallah....

Bekliyorum sorularını, çok zor olmasın ama. :A
------

Ben gerçekleri söylerim hep :A neyse bhnd ?:A
Ben de hep derim ya senin gerçeklerin kimse için bir şey ifade etmiyor diye. :A

Ayol ne düşüneceğim senin hakkında, EnYıl'ız biz. :A
------

senaryo yazacakmısın @serhatt
Düşünmüyorum.

• Harika
Reactions: xemrexxx and Dosi
Çok teşekkür ederim canım elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum ve biraz da olsa içinde bulunduğum kaotik durumlardan sıyrılıp burada nefes alıyorum. :Z

İnşallah....

Bekliyorum sorularını, çok zor olmasın ama. :A
------

Ben de hep derim ya senin gerçeklerin kimse için bir şey ifade etmiyor diye. :A

Ayol ne düşüneceğim senin hakkında, EnYıl'ız biz. :A
------

Düşünmüyorum.
O zaman ikinci soru @Angelica yı mı daha çok seviyorsun rahmetsiz @Çiğdem i mi :X @Dosi yi katmıyorum o eldivenle bile sevilmez neticede :A

@serhatt Hoş geldin. Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Son dönemdeki kibar davranışların çok hoşuma gitti bu arada. Teşekkürler yeniden. :bhr:

• Beğendim
Benim hakkımda ne düşünmüyorsun? :A
Hetero olduğunu düşünmüyorum. :A
------

O zaman ikinci soru @Angelica yı mı daha çok seviyorsun rahmetsiz @Çiğdem i mi :X @Dosi yi katmıyorum o eldivenle bile sevilmez neticede :A
Çiğdem ile çok ayrı bir muhabbetimiz vardı Angelica ile başka o yüzden herkesin yeri ayrı ben de. :Z
------

@serhatt Hoş geldin. Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Son dönemdeki kibar davranışların çok hoşuma gitti bu arada. Teşekkürler yeniden. :bhr:
Teşekkür ederim. Seninle aramızdaki sürtüşme neden oldu bilmiyorum sanırım senin fanatikliğinden ötürü ama gereksizmiş kalp kırmaya gerek yok.

Seni hiç tanımıyorum Now sevgin dışında hakkında hiç fikir sahibi değilim ama yorumlarından gördüğüm kadarıyla iyi niyetli saygılı birisin.

------

Hoşgeldin sorgu odasına ablacım senin için güzel bir sorgu odası olsun inşallah yalnız yandın @xemrexxx in çenesi durmaz burda :A

Başka sorum daha var ama sormacağım onu o yüzden Bende klasik soruyu sorayım benim hakkımda ne düşünüyorsun ☺️

Hoşgeldin sorgu odasına ablacım senin için güzel bir sorgu odası olsun inşallah yalnız yandın @xemrexxx in çenesi durmaz burda :A

Başka sorum daha var ama sormacağım onu o yüzden Bende klasik soruyu sorayım benim hakkımda ne düşünüyorsun ☺️
Sağol ablam. Ağzının payını da alır sen rahat ol. :A

Ablam bazen ters düşsek de yerin bende ayrıdır. Çok temiz bir kalbin var ve bu mesajlarına da yansıyor. :Z

• Harika
Reactions: Angelica
------

Çiğdem ile çok ayrı bir muhabbetimiz vardı Angelica ile başka o yüzden herkesin yeri ayrı ben de. :Z
------

Teşekkür ederim. Seninle aramızdaki sürtüşme neden oldu bilmiyorum sanırım senin fanatikliğinden ötürü ama gereksizmiş kalp kırmaya gerek yok.

Seni hiç tanımıyorum Now sevgin dışında hakkında hiç fikir sahibi değilim ama yorumlarından gördüğüm kadarıyla iyi niyetli saygılı birisin.
Benim beşinci dalya yapmam senaryo bölümünde nasıl bir his @serhatt

------

------

Fanatiklikten oldu sanırım bence de. Çok sağ ol düşüncelerin için. :bhr: Sence NOW'ımda bu sezon hangi diziler sezon finali yapar?

• Aynen