FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Love-hate ilişkisi var bence @xemrexxx ile aranızda

Ben de 60-90 yılları arasında bir dönemde yaşamak isterdim. Bazen bu döneme ait olduğumu düşünmüyorum…
Ay hiçbir şekilde bir ilişki olamaz o mendeburla aramda.

Kesinlikle öyle canım. Böylesi bir dönem bizleri hak etmiyor…

Reactions: Bully
Ay hiçbir şekilde bir ilişki olamaz o mendeburla aramda.

Kesinlikle öyle canım. Böylesi bir dönem bizleri hak etmiyor…
Ama forumda en çok @xemrexxx ile yazışıyorsun?

Valla bu dönem bizim gibi 2 güzide insanı hak etmiyor… En azından 90’ları kıyısından köşesinden gördük, buna da şükür.

Love-hate ilişkisi var bence @xemrexxx ile aranızda

Ben de 60-90 yılları arasında bir dönemde yaşamak isterdim. Bazen bu döneme ait olduğumu düşünmüyorum…
Resmen ben de öyle o dönemlerde olmalıydım. Daha kolay olabilir miydi her şey diye düşünüyorum.

Reactions: Bully
Resmen ben de öyle o dönemlerde olmalıydım. Daha kolay olabilir miydi her şey diye düşünüyorum.
Senle de aynı kafadayız be Barış’ım. Teknoloji, taktikler, sahtelikler bize göre değil. Saf, temiz ve masum bir dönemde yaşamış olurduk.

Reactions: Mr.At
Ama forumda en çok @xemrexxx ile yazışıyorsun?

Valla bu dönem bizim gibi 2 güzide insanı hak etmiyor… En azından 90’ları kıyısından köşesinden gördük, buna da şükür.
Hayatım yazışmıyorum karşılık vermek zorunda kalıyorum. Yazmasam bu sefer tepeme çıkacak yüz bulacak ne yapayım sen söyle?

Kıyısından döndük de o güzel günler hatıramda yok maalesef çok küçüktüm.

Reactions: xemrexxx and Bully
Valla sen de haklısın, had bildirmek için yazman gerekiyor kendisine

Ben 94lü olarak yine biraz hatırlıyorum, sen 96lıydın değil mi?

Reactions: serhatt
Forumdan Deniz ve Özgür harici buluştukların oldu mu?

Onlarla daha iletişimin var mı?

Reactions: xemrexxx and Dosi
sorgu odasına hoşgeldin @serhatt

fazla tanımadığım için benim bir sorum yok malesef?
sadece şunu söyleyecektim bu konuk olduğun sorgu sayfası kapanmadan önce, sana sorulmasını çok istediğin ama sorulmayan bir soru kalırsa eğer o soruyu benim sorduğumu farzederek cevap verebilirsen hem ben soru sormuş olurum hemde sen istediğin soruyu cevaplamış olursun

böylece bir taşla iki kuş vurmuş oluruz

Teşekkürler.

Eğer öyle sorulmasını istediğim bir şey olursa, aklıma gelirse okey yaparım.

Reactions: tekin
Fazla tanımadıklarına tanımak için sorular sorulur genelde. Bu işin mantığı bu değil mi?

Ama güzel istek

Reactions: tekin
Senden ilk başlarda nefret ediyordum. Sonra olgunluk mu dersin senin de yumuşaman mı dersin her şey tersine döndü ve nefret edilmeyecek biri olduğunu anladım.

Şimdilerde forum dışında ne yaptığın hakkında bir fikrim yok ama bu sakinlikten memnunum ve bu ikimize de iyi geldi.

Reactions: Emre Ozansoy
Reactions: serhatt and Bully