FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Bi de ben @12.Adam , @tekin ve @Bully ‘i kaosçu olmakla suçladın. Kendi kendini ifşa ettin.
@Hobbit öyle bir şey başardı ki ben ve @tekin aynı taraftayım? Paranın dik gelmesi gibi bir şey.

Hobbit'i kutluyorum gerçekten bu başarısından ötürü.
------

@serhatt bak bu iki oldu
ben masum masum köşemde çay içiyorum bana çatıyorlar illaki insanı çileden çıkarıyorlar
Sen ve masumluk? Kahkaha attım.

Kendi yaptıklarını başkasından görünce triplere giriyor bir de utanmadan

O konuda hâlâ aynı görüşteyim. Forum için kaos bulunmaz bir nimet. 😁

@Hobbit öyle bir şey başardı ki ben ve @tekin aynı taraftayım? Paranın dik gelmesi gibi bir şey.

Hobbit'i kutluyorum gerçekten bu başarısından ötürü.
Onun vesilesi ve benim onun mesajını alıntı etmem ile 100 küsür mesaj yazıldı şu BHND sonrası. Bundan dolayı hadi afettim… @serhatt

Neyse ben haftalık temizliğimi yapayım. İşlerime engel olmasın forum

Hadi sen konun coştuğu için affettin, benim bunu yapmam kolay olmayacak.

Hobbit başına büyük bela aldı.
haklısın. Yadırgamıyorum seni

Reactions: Bully
Bu yeni üyeler ne zannediyorlar kendilerini ya? Onlar yokken biz vardık, hadlerini bilsinler

------

Kolay gelsin
Hak edene hak ettiğini veririz ve o zaman hadlerini bilirler kuşum, sen yüreğini yorma.

------

Onun vesilesi ve benim onun mesajını alıntı etmem ile 100 küsür mesaj yazıldı şu BHND sonrası. Bundan dolayı hadi afettim… @serhatt
Konu coşturma deyince de sen.

Hepsi kaos sayesinde

Bu yeni üyeler ne zannediyorlar kendilerini ya? Onlar yokken biz vardık, hadlerini bilsinler
7. Senemdeyim. Buranın yenisi değilim. Bana değil başkalarına söyle. ☺️
Hak edene hak ettiğini veririz ve o zaman hadlerini bilirler kuşum, sen yüreğini yorma.
Çok güldüm.

Olsun. Çömez değiliz sonuçta
Sonuçta sende gitmiş gelmiş birisin. 😁
Çömez değilsin ama bu durum laf attığın üyelerin senden daha eski olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Gelmiş gitmiş halim senin 20 katın kadar mesaj yazmış, bilgine
Bir de gitmeseydin neler olurdu, bi düşün.

Reactions: Hobbit
Hepsi kaliteli mesajlar. Boş boş yazmamışım. İstediğime yazmışım. ☺️ Az ama öz olsun.

Reactions: tekin and Bully
Hepsi kaliteli mesajlar. Boş boş yazmamışım. İstediğime yazmışım. ☺️ Az ama öz olsun.
Biz de boş yazmadık, eskiden yazılacak ortam vardı ki yazdık.

Sen de aslında yazdın mı yazıyorsun. Çene potansiyelin var.