Zaten sana sitemlibuldum yazıları
Siz konuşun biz @Bully ile okuyalım
------
Onunla iletişimim yok. İletişimi olan sensin
Zaten sana sitemlibuldum yazıları
Siz konuşun biz @Bully ile okuyalım
------
Onunla iletişimim yok. İletişimi olan sensin
İyi iyi tamam ikna oldun, teşekkür ederim bana sadece yer yer gıcık olduğun için.Yer yer gıcık oluyorum işte her zaman değil. Emre'ye mesela senden daha çok gıcık oluyorum. Onu mesela bazen dövesim geliyor. Ahahaha. Ama sen de öyle bir durum yok. 😅😁
Fitne, fücurlukta dosi gibi olun. Onun işine geliyor tabi. Konu coşuyor fena mı ? Ekürisi bully'de nifak tohumu serpiyor ortalığa. 😅😅Zaten sana sitemli
Bunun için bir sebep yoktu ama doğrudur.Zaten sana sitemli
Fitne, fücurlukta dosi gibi olun. Onun işine geliyor tabi. Konu coşuyor fena mı ? Ekürisi bully'de nifak tohumu serpiyor ortalığa. 😅😅
Üstteki bir mesajımda adamın moderatör olduğunu ve benden daha iyi bir PR'a sahip olduğunu belirttim zaten. Yani konunun coşması normal ama sen de bu hareketin ile biraz daha alevlendirmiş oluyorsun. 😁😅 Her türlü sana yarıyor yani. 😉
E yani. Zaten az ve öz konu açacağım. Bırakalımda damgasını vursunÜstteki bir mesajımda adamın moderatör olduğunu ve benden daha iyi bir PR'a sahip olduğunu belirttim zaten. Yani konunun coşması normal ama sen de bu hareketin ile biraz daha alevlendirmiş oluyorsun. 😁😅 Her türlü sana yarıyor yani. 😉
E yani. Zaten az ve öz konu açacağım. Bırakalımda damgasını vursun
Ben artık reaksiyon olarakta geri çektim kendimi. Bak misal bu konu 6’da kalmış. Hiç diyor muyum reaksiyon atın@Yakamoz-Asi
1 ay olacak nerdeyse bırakalı
Yani sadece örnek verdim aaaaa. Bu sayılmaz ama iyi olduBu dememiṣ halin tabi
Yani sadece örnek verdim aaaaa. Bu sayılmaz ama iyi oldukonu zaten zirvede olacak. Bari reaksiyon olarak sonlarda kendine yer edinsin
Haftalardır demiyorum. Büyük başarı
Üçümüz unutmaSiz @Bully ile ne kadar uğraṣsanız da bende reaksiyon delisi olarak kalacaksınız
İyi ki de geldin o mesajla.
Ben etrafımda düşman bırakmadım artıkİyi ki de geldin o mesajla.
Doğru ve güzel sözlerin için teşekkür ederim canım, resmen düşman çatlatıyoruz.
E insaf yani. 1 haftadan bahsetmiyoruz 1 aydan bahsediyoruz. Daha ne olsunBen kabulleniyorumKabullenmeyen DosiBakalım bu dediğinin arkasında durabilecek mi
Unutma ki, bize düşman olan bu şerefe nail olduğu için sevinmeli.Ben etrafımda düşman bırakmadım artıkdarısı başına (gizli düşmanları saymıyorum )
E insaf yani. 1 haftadan bahsetmiyoruz 1 aydan bahsediyoruz. Daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?