FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Yer yer gıcık oluyorum işte her zaman değil. Emre'ye mesela senden daha çok gıcık oluyorum. Onu mesela bazen dövesim geliyor. Ahahaha. Ama sen de öyle bir durum yok. 😅😁
İyi iyi tamam ikna oldun, teşekkür ederim bana sadece yer yer gıcık olduğun için.

Reactions: Hobbit
Fitne, fücurlukta dosi gibi olun. Onun işine geliyor tabi. Konu coşuyor fena mı ? Ekürisi bully'de nifak tohumu serpiyor ortalığa. 😅😅

@serhatt ‘ın düşüncesini destekleyen eski mesajınla geldim sadece. Ayrıca konu bu mevzu olmadanda yeterince coşmuş. Bir kere konuk serhat. Onun başrolü olduğu bir konuda aksi durum düşünülemezdi
@Bully

Sen zaten aylık üye seçimlerini yaptığın hareketler ile kaçırmış bir üyesin tabii ki de fena sayılmazsın. Öyle değil mi? Yanlış hatırlamıyorum sanırım. 😁😅 @Dosi @Bully
O kendi kendine zarar veren hareketler yapıyor. Ortalık karıştırma değil. Kural çiğneme onunkisi

Reactions: 12.Adam and Hobbit
Üstteki bir mesajımda adamın moderatör olduğunu ve benden daha iyi bir PR'a sahip olduğunu belirttim zaten. Yani konunun coşması normal ama sen de bu hareketin ile biraz daha alevlendirmiş oluyorsun. 😁😅 Her türlü sana yarıyor yani. 😉

Reactions: Dosi
E yani. Zaten az ve öz konu açacağım. Bırakalımda damgasını vursun

Ben artık reaksiyon olarakta geri çektim kendimi. Bak misal bu konu 6’da kalmış. Hiç diyor muyum reaksiyon atın
@Yakamoz-Asi

1 ay olacak nerdeyse bırakalı

İyi ki de geldin o mesajla.

Doğru ve güzel sözlerin için teşekkür ederim canım, resmen düşman çatlatıyoruz.

Reactions: Hobbit and Dosi
İyi ki de geldin o mesajla.

Doğru ve güzel sözlerin için teşekkür ederim canım, resmen düşman çatlatıyoruz.
Ben etrafımda düşman bırakmadım artık
darısı başına (gizli düşmanları saymıyorum )

Ben kabulleniyorum
Kabullenmeyen Dosi
Bakalım bu dediğinin arkasında durabilecek mi
E insaf yani. 1 haftadan bahsetmiyoruz 1 aydan bahsediyoruz. Daha ne olsun

Ben etrafımda düşman bırakmadım artık
darısı başına (gizli düşmanları saymıyorum )

E insaf yani. 1 haftadan bahsetmiyoruz 1 aydan bahsediyoruz. Daha ne olsun
Unutma ki, bize düşman olan bu şerefe nail olduğu için sevinmeli.

Reactions: Dosi