kurtlar sofrası ilk bölümüyle pazartesi 6.30 da favoriforumum da sakın kaçırmayın pişman olursunuz
o günkü rakibin orçun k. işin zor
kurtlar sofrası ilk bölümüyle pazartesi 6.30 da favoriforumum da sakın kaçırmayın pişman olursunuz
Bir şey olmazHem sıralamanın pek bir önemi yok benceSonuncu olan dizi yine sonuncu olur
@Fks14 ben her zaman Cuma ya da Cumartesi yayınlarım. Cumartesi akşamları yayınlayamadığım için Cuma akşamları yayınlayabilirim ancak
o günkü rakibin orçun k. işin zor
O günde yayinlanan diziler birbirine rakip degil ki? Açiklanacak olan reytingleri haftalik reytingleri gibi görün.
aga zaten senin dizinin beni benim dizinin seni etkilemesi gibi bişey yok oylama falan varbiliyoruz her zamanki gibi geyik olsun
@takas biliyorum işim zor forumda senn dizide oynamayan yok
En merak ettiğim dizi Kurtlar Sofrası ve FF Üyeleri diğelerinin çoğu fos
Orası belli olmaz. Eğer okunursa her kes tarafından ben dizilerimi çok iddialı buluyorumEn merak ettiğim dizi Kurtlar Sofrası ve FF Üyeleri diğelerinin çoğu fos
Orası belli olmaz. Eğer okunursa her kes tarafından ben dizilerimi çok iddialı buluyorum
Evet bence deaynen önemli olan okuyanın vereceği puan umarım herkes tarafsızca puanlar
Orası belli olmaz. Eğer okunursa her kes tarafından ben dizilerimi çok iddialı buluyorum
okumayan birisi puan verirse nolucak onunla ilgili bişi düşündün mü)
Bende öyle. Dizim için sizler gibi çok emek veriyorum. Tanitimlar, jenerikler hazirliyorum.
aynen önemli olan okuyanın vereceği puan umarım herkes tarafsızca puanlar
kanal str cumartesi ve pazartesi 19:00 - 20:00 arası yayınlayacağım yeni başlayacağım farklı insanlar farklı hayatlar ise çarşamba 21:00 gibi yayınlamayı düşünüyorum
cumartesi de var haftada 2 kez yayınlanamıyor mu ?
Pazartesi yaptim senin dizin Kanal STR'yi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?