FF Senaryo Yayın Akışı | 2012 | 10 Haziran 2012 Tarihinden İtibaren

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

FavoriForumum.NET
|
Diziler

YAYIN AKI
ŞI

[TABLE="width: 675, align: left"]
[TR]
[TD]Gün
[/TD]
[TD]Dizi
[/TD]
[TD]Saat
[/TD]
[TD]Senarist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pazartesi
[/TD]
[TD]Kanal STR
[/TD]
[TD]19:30
[/TD]
[TD]Onur_35
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Orçun K.
[/TD]
[TD]22:00
[/TD]
[TD]xemrexxx
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Salı
[/TD]
[TD]Kardeş Gibiydiler
[/TD]
[TD]12:00
[/TD]
[TD]ernkrbyk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Kurtlar Sofrası
[/TD]
[TD]18:30
[/TD]
[TD]takas
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]İdi'nin Dönüşü
[/TD]
[TD]23:00
[/TD]
[TD]emre5757
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çarşamba
[/TD]
[TD]Antep Baklavası
[/TD]
[/TD]
[TD]xemrexxx
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perşembe
[/TD]
[TD]İktidar Oyunu 'Nurbanu'
[/TD]
[/TD]
[TD]xemrexxx
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cuma
[/TD]
[TD]Karanlıklar İçinden
[/TD]
[TD]14:45
[/TD]
[TD]dizi kolik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]FF Üyeleri Bir Arada
[/TD]
[TD]19:00
[/TD]
[TD]emreemreu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cumartesi
[/TD]
[TD]Gün Akşam Oldu
[/TD]
[TD]14:45
[/TD]
[TD]dizi kolik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Üç Kardeş
[/TD]
[TD]15:30
[/TD]
[TD]fb_mehmet_fb
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Kanal STR
[/TD]
[TD]19:30
[/TD]
[TD]Onur_35
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Süpermiş. O zaman dizilerin yayın tarihi ertelendi mi Furkan? Mesela ben 4 ve 5 mayıs başlayacaktım

Ben dizimi her gün yayınlasam ne olacak mesela 1 gün mü reytinge girecek :D Günlük dizi de var modern dünyada.

Özel mesajla ayni seyi sormustun ve cevabi vermistim. Simdi tekrardan ayni cevabi verme geregi duymuyorum.

Anladım da o zaman reyting sisteminden çıkarım ben nasıl olduğunu anlamadım ben sistemin illa bugünler de mi yayınlamak zorundayım neden 1 gün yayınlamak zorundayım bunları anlamadım ben çıkabilirim bu sistemden.

Anladım da o zaman reyting sisteminden çıkarım ben nasıl olduğunu anlamadım ben sistemin illa bugünler de mi yayınlamak zorundayım neden 1 gün yayınlamak zorundayım bunları anlamadım ben çıkabilirim bu sistemden.

Bunda ki amaç dizilerin kalitesin düsmemesi. :)

@Frank Woods sana özel olarak haftada en fazla 3 kez yayınlayabilirsin dizini :) Bizde reytingleri ölçerken yanlarına 1.bölüm, 2. bölüm diye yazarız :)

@Fks14 beni de Cuma 20.30'a ekle. :) Yeni sezona başladığım zaman Cuma 20.30'da yayınlatırım dizimi :)

Deniz Yıldızı her gün var ama kalitesi hala süper... Ben sistemden çıkıyorum bilgine.
Frank Woods inan bana haftada 1 gün daha güzel ve kaliteli olacaktır. Günlük diziler bile haftalar önceden çekiliyor ya yetişmez diye. 1 hafta boyunca bölümün üzerinde çalış ve daha güzel bir iş çıkar ortaya :)

@Frank Woods sana özel olarak haftada en fazla 3 kez yayınlayabilirsin dizini :) Bizde reytingleri ölçerken yanlarına 1.bölüm, 2. bölüm diye yazarız :)

@Fks14 beni de Cuma 20.30'a ekle. :) Yeni sezona başladığım zaman Cuma 20.30'da yayınlatırım dizimi :)

Teşekkürler dediğin gibi olursa sistemden çıkmam çünkü OzaN Admin Kaçırıldı dram dizisi değil her gün de olsa kalite düşmez :)

Persembe yayinlasan daha dogru olacaktir diye düsünüyorum. Su an her günde 2 dizi var, Persembe haricinde. :)

Emre ama öyle olursa haksızlık olur. Her hangi bir dizi ilk 5de yer alırsa 1.bölüm ve 2.bölüm yüzünden belki 6-cı 7ci sıraya düşecek.

RevaN sen de yayınla sistem çok yanlış bence herkes istediği gibi yayınlasın ben 3 günden aşağı yayınlamam olmaz, diyorsanız da çıkarım maksat destek vermek ama reytingleri çok da taktığımı söyleyemem dizimin kalitesi önemli benim için.

Emre ama öyle olursa haksızlık olur. Her hangi bir dizi ilk 5de yer alırsa 1.bölüm ve 2.bölüm yüzünden belki 6-cı 7ci sıraya düşecek.

Bir şey olmaz :) Hem sıralamanın pek bir önemi yok bence :) Sonuncu olan dizi yine sonuncu olur :)

@Fks14 ben her zaman Cuma ya da Cumartesi yayınlarım. Cumartesi akşamları yayınlayamadığım için Cuma akşamları yayınlayabilirim ancak :)

kurtlar sofrası ilk bölümüyle pazartesi 6.30 da favoriforumum da sakın kaçırmayın pişman olursunuz :D