EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
aaa istemiyorsa olmaz tabi zahmetli zor oluyordur belkı orasını bilemem tabı 🙂🙂Evet bencede iyi olur ama @OzaN istemiyor
Yok zahmeti zor olmasından değil forumda çok tartışma çıkıyor senaryo reytingleri olduğu zaman şike falan oluyoraaa istemiyorsa olmaz tabi zahmetli zor oluyordur belkı orasını bilemem tabı 🙂🙂
bana konsepti öğretirse yaparım aslındaaaa istemiyorsa olmaz tabi zahmetli zor oluyordur belkı orasını bilemem tabı 🙂🙂
Şike yapan banlansın o zamanYok zahmeti zor olmasından değil forumda çok tartışma çıkıyor senaryo reytingleri olduğu zaman şike falan oluyor
aaaa şike burdadamı oluyor 😱😱😱Yok zahmeti zor olmasından değil forumda çok tartışma çıkıyor senaryo reytingleri olduğu zaman şike falan oluyor
Şimdi olmasın yazın olursa olsun bence yazın şu an foruma girmeyen bir çok arkadaş giriyor senaryolar çoğalıyor tabii haliyleaaaa şike burdadamı oluyor 😱😱😱
ama reyting olmadan senaryo yazmakta zevksiz olsa gerek bu uygulama güzelmiş tekrar olsa keşke 🙂🙂
aaa hiç beklemezdim bu üçlüden şike falan 😱😱😱@Çiğdem- şikeyi yapanlar polat şaşmaz maskeli fedai ve takas güçlü gördükleri diziye üç puanı veriyorlar
Şike yok ama onun dizilerine 3 puan verdiğimiz gerçekaaa hiç beklemezdim bu üçlüden şike falan 😱😱😱
pompy kendisinimi ele veriyor yanı anlamadımkı hahahaŞike yok ama onun dizilerine 3 puan verdiğimiz gerçek
takas hariçaaa hiç beklemezdim bu üçlüden şike falan 😱😱😱
Hemen sat bizitakas hariç
O bizim dizilere 3 veriyordu biz onunkilerepompy kendisinimi ele veriyor yanı anlamadımkı hahaha
aa kaşrılıklı alış veriş ozan haklıymış vlla şikecilerHemen sat bizi
O bizim dizilere 3 veriyordu biz onunkilere
Polat Şaşmazla beraber dizileri yazıyorduk yani deoğal olarak 15 vermemiz alzımdıaa kaşrılıklı alış veriş ozan haklıymış vlla şikecilerbu arada pompy hiç kendisini söylemiyor direk sizi öne atıyor
Kötü hatıralar olarak bu forumdan ayrılana kadar unutmayacağımTam tersi @Çiğdem-. Bu çd ve kvp'ye (Eski nicklerini bilmezsin) zamanında bunu yaptıkları için çok kızdım. Hatırlarlar
Sahi. Eski nickleri daha güzeldi.Tam tersi @Çiğdem-. Bu çd ve kvp'ye (Eski nicklerini bilmezsin) zamanında bunu yaptıkları için çok kızdım. Hatırlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?