'FF Senaryo Reytingleri' Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3119.jpg

FavoriForumum'da 2011 yılından beri devam eden FF reytingleri kısa bir aranın ardından yeniden devam edecek!

'FRS' Sistemi Nasıldır? Nasıl Kullanılır?

Eski kurallar aynen devam edecek ancak ek olarak bazı kurallar gelecek.

1-) Anketler 3-10 arası puanları gösteren 8 şıktan oluşmalıdır.
2-) Anketler süreli olmalıdır süre kısmı 2 gün olarak ayarlanmalıdır.
3-) Anketler kapalı olmalıdır yani oy verenin ismi gözükmeyecek şekilde ayarlanmalıdır ve birden çok oylama seçeneği kapalı durumda ayarlanmalıdır.
4-) Reytingin ölçülmesi için dizi ya da programlarınızın şu konuya kayıtlı olması gerekmektedir. TIKLA.
5-) Konu içerisinde ya da özelden kesinlikle oy talebi içeren mesajların yazılması yasaktır, okuyucu kendi inisiyatifi ile oy kullanmalıdır.
6-) Oylamada verilen oylar benim tarafımdan kontrol edilecektir konuyu okumayıp, konuda yorumu bulunmadığı halde puan verenlerin oyları geçersiz sayılacaktır.
7-) Puanınızı konudaki yoruma belirtmek zorunda değilsiniz. Bilerek oy düşürme ya da en yüksek puanı verip haksız oylama yaparak puanı yükseltmek ve kendinize oy kullanmak yasaktır.

Reyting ve Share Hesabı Nasıl Olur?

Reyting oranları tüm oylamanın aritmetik ortalaması ile hesaplanır. Share ise kullanılan tüm oyların toplamının 0,2 ile çarpımı sonucu bulunur. Ek olarak 250 hit üzeri +0.50, 500 hit üzeri +0.75 ve 1000 hit üzeri konular +1 reyting kazandırır.

Reyting sonuçları haftalık olarak her Pazartesi açıklanacak! (Bugünden itibaren sistem başladı)

Her şey bu konuda yazılı. Keyifli forumlar. :)

Bu konudan 1 dk önce bende senaryo konumu acmıştım @mrt-06

Her ne kadar Atacan yapsa de ben katılmayacağım sisteme. Çünkü hiçbir zaman adil sistem olmadı olmayacak da.

Zaten forum nüfuzu öyle fazla değil. Neredeyse herkes biliyor nelere ilgi olup nelere olmadığını.

Ek olarak da mesela sadece bir örnek veriyorum. xemrexxx benim FF İtiraflarını okudu ama itirafları beğenmedi o zaman 4 verecek misal. Ama sonuçta konuya girerek itirafları okuması zaten programa ilgi olduğunu gösterir. Asıl reyting odur bence. :)

Herhalde yani okuyucular kullanacak konuyu okusuna. :T:
O genellikle öyle bir zahmette bulunmaz zaten. :A

Her ne kadar Atacan yapsa de ben katılmayacağım sisteme. Çünkü hiçbir zaman adil sistem olmadı olmayacak da.

Zaten forum nüfuzu öyle fazla değil. Neredeyse herkes biliyor nelere ilgi olup nelere olmadığını.

Ek olarak da mesela sadece bir örnek veriyorum. xemrexxx benim FF İtiraflarını okudu ama itirafları beğenmedi o zaman 4 verecek misal. Ama sonuçta konuya girerek itirafları okuması zaten programa ilgi olduğunu gösterir. Asıl reyting odur bence. :)
Bu sistem herkesi eşit derecede memnun etmeyecektir zaten, ama şimdilik daha iyi gibi duruyor. :)

Aynı zamanda senin programına mesela Bully hakkında kötü bir itiraf yollandı, Bully o itirafları beğenmez ve senin programa düşük verir. :)
Senin açından iyi olmayacak gibi. :X

Katılıyorum.Zaten aldığın hit programın ne kadar ilgili gördüğünü gösteriyor.

O genellikle öyle bir zahmette bulunmaz zaten. :A

Bu sistem herkesi eşit derecede memnun etmeyecektir zaten, ama şimdilik daha iyi gibi duruyor. :)
Eskiden zaten çok başımı ağrıtıyordu sistem. Vadi izleyenler girip 1 verip çıkıyordu bana. O kadar emeğim çöpe gidiyordu. O günden beri katılmadım zaten.

Kimseye bulaşmayan, herkesle iyi geçinen birisi reytinglerde alır yürür bu kadar basit. :)

Ya da @mrt-06, ben de katılmayacağım şimdilik. @RevaN'ı haklı buldum. Başka nedenlerden dolayı düşük puanlar verilebilir haksız yere ve bu da kötü olur. Yeni sistemi görüp kararımı ona göre vermeyi düşünüyorum. :)

:( Senin katılmayacağını biliyordum zaten. :D En azından ayın finallerinde katılırsın? :D

Katılıyorum.Zaten aldığın hit programın ne kadar ilgili gördüğünü gösteriyor.
Ya tabii öyle bu eskiden beri bu bölümde yapılan bir şey sadece başarın rakama dökülmüş olacak. Hemde keyifli hale gelecek. :)

Ya da @mrt-06, ben de katılmayacağım şimdilik. @RevaN'ı haklı buldum. Başka nedenlerden dolayı düşük puanlar verilebilir haksız yere ve bu da kötü olur. Yeni sistemi görüp kararımı ona göre vermeyi düşünüyorum. :)
Konuda yazdığı gibi oyları ben kontrol ediyorum böyle bir durum söz konusu olamaz. :)

:( Senin katılmayacağını biliyordum zaten. :D En azından ayın finallerinde katılırsın? :D

Ya tabii öyle bu eskiden beri bu bölümde yapılan bir şey sadece başarın rakama dökülmüş olacak. Hemde keyifli hale gelecek. :)
Ben de katılmayacağım bu arada.Beni sevmeyen biri üçü verir gider ya da kendi dizisinin daha önde olmasını isteyen 3 verebilir.

Konuda yazdığı gibi oyları ben kontrol ediyorum böyle bir durum söz konusu olamaz. :)
Belki inceledikten sonra. :D

Bu arada herkes örgütlemiş gibi oldum ya. :( Arkadaşlar ilk kez katılanlar katılsın bence, sonuçta herkese haksız puan verecek halleri yok ya.

Siz de yaşayın hayal kırıklığını. :A:A:A

Ben de katılmayacağım bu arada.Beni sevmeyen biri üçü verir gider ya da kendi dizisinin daha önde olmasını isteyen 3 verebilir.
Öyle bir şey olmaz @Cengo

@RevaN ve @Cengo da haklı aslında. Öyle yapabilecek insanlar da yok değil sonuçta. Görüp nihai kararımı öyle vereceğim. :)

Öyle bir şey olmaz @Cengo[/US

Belki inceledikten sonra. :D

Bu arada herkes örgütlemiş gibi oldum ya. :( Arkadaşlar ilk kez katılanlar katılsın bence, sonuçta herkese haksız puan verecek halleri yok ya.

Siz de yaşayın hayal kırıklığını. :A:A:A
Resmen FRS'ye darbe vurgun. :bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking