'FF Senaryo Reytingleri' Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

FavoriForumum'da 2011 yılından beri devam eden FF reytingleri kısa bir aranın ardından yeniden devam edecek!

'FRS' Sistemi Nasıldır? Nasıl Kullanılır?

Eski kurallar aynen devam edecek ancak ek olarak bazı kurallar gelecek.

1-) Anketler 3-10 arası puanları gösteren 8 şıktan oluşmalıdır.
2-) Anketler süreli olmalıdır süre kısmı 2 gün olarak ayarlanmalıdır.
3-) Anketler kapalı olmalıdır yani oy verenin ismi gözükmeyecek şekilde ayarlanmalıdır ve birden çok oylama seçeneği kapalı durumda ayarlanmalıdır.
4-) Reytingin ölçülmesi için dizi ya da programlarınızın şu konuya kayıtlı olması gerekmektedir. TIKLA.
5-) Konu içerisinde ya da özelden kesinlikle oy talebi içeren mesajların yazılması yasaktır, okuyucu kendi inisiyatifi ile oy kullanmalıdır.
6-) Oylamada verilen oylar benim tarafımdan kontrol edilecektir konuyu okumayıp, konuda yorumu bulunmadığı halde puan verenlerin oyları geçersiz sayılacaktır.
7-) Puanınızı konudaki yoruma belirtmek zorunda değilsiniz. Bilerek oy düşürme ya da en yüksek puanı verip haksız oylama yaparak puanı yükseltmek ve kendinize oy kullanmak yasaktır.

Reyting ve Share Hesabı Nasıl Olur?

Reyting oranları tüm oylamanın aritmetik ortalaması ile hesaplanır. Share ise kullanılan tüm oyların toplamının 0,2 ile çarpımı sonucu bulunur. Ek olarak 250 hit üzeri +0.50, 500 hit üzeri +0.75 ve 1000 hit üzeri konular +1 reyting kazandırır.

İlk reyting sonuçları 26 Ocak 2015 Pazartesi!

Her şey bu konuda yazılı. Keyifli forumlar.

cok iyi olmuş , yapımlar cogalır bu hamleyle. bekliyoruz rekabeti.

ahhh kadın eli değincem reyting sisteminde olsaydı rekorları alt üst ederdik malesef yararlanamadı reyting sisteminden

çiğdem ile bu tartışma sönmez başlayınca reyting sistemini alt üst edicez

@mrt-06 ben buna katilmayacagim onu başta soyliyim baslayacak olan @Çiğdem- dizisinin reytinginin ölçülmesini istemiyorum

ahhh kadın eli değincem reyting sisteminde olsaydı rekorları alt üst ederdik malesef yararlanamadı reyting sisteminden

çiğdem ile bu tartışma sönmez başlayınca reyting sistemini alt üst edicez
O ne zaman başlayacak kısmetse?
Biraz çabuk başlatsan iyi olurdu aslında.

O ne zaman başlayacak kısmetse?
Biraz çabuk başlatsan iyi olurdu aslında.
geç başlatmayla daha iyi yapmışım cnm reyting sistemi gelicekmiş oyüzden acele etmemekle iyi yapmısım bence bu sefer reyting sisteminde olmak istiyorum 🙂🙂🙂

geç başlatmayla daha iyi yapmışım cnm reyting sistemi gelicekmiş oyüzden acele etmemekle iyi yapmısım bence bu sefer reyting sisteminde olmak istiyorum 🙂🙂🙂
İşte artık başladı.
Rekabet açısından bir başlama tarihi belirlemenin zamanı geldi bence.

@cookies tamam anladık.

İşte artık başladı.

@cookies tamam anladık.
Belkide katarim bnm ruh halime bağlı daha ne zaman yapacam belli değil konularini açmaya bilem useniyorum

İşte artık başladı.

@cookies tamam anladık.
ocak ayında başlıcaktım gününü henüz belirlemedim cnm ocak bitmeden ilk bölümü gelicek öyle diyeyim zaten tanıtımdada yeni yılda diyordu ocak bitmeden başlıcz inş

yalnız biliyorsun benim programım anket sistemiyle olucak herkese açık bir anket yapıcam isteyen herkes oy vericek kazanan öyle belirlenicek sen anketi gizleyin demişsinde nasıl gizliyorduk

Anket gizlemek ne demek

Detayları konuşmuştuk zaten seninle @mrt-06, bu sistemin güzel bir rekabet çıkartacağına eminim. Aslında bununla ilgili bir sorum da var, ama tam toparlayamadım kafamda. Başarılar.