BesaleT
Süper Emekli
takas revan fks14 senaryolari çok güclü gerçekten helal olsun arkadaslar
fks14 ortlamasi iyi
reytingler çok iyi basladi herkeze hayirli ugurlu olsun yayın akısını bekliyoruz..
aman pırt bn de takımı kursam neyse
eyw agaTebrikler Takas İnşallah Kurtlar Vadisi Gibi Kurtlar Sofrasıda rekorları sürüp gidecek inşallah başarılarınızın devamını diliyorum kvp1905 kardeşimiz ve takas aga..
Diğer Senaryo yazanlara da başarılar diliyorum
@poli benim reyting derdim yok @takas snn ve kvp1905in dizisi kvp üzerine gözü kapalı 10verenler var ama emeğine lafım yok
ama gerçekten güzeldi doğruya doğru destere bile 10 vermişti takımla falan alakası yok
destere bile derken arkadaş diyo ya vadiciler sana 10 vermiş falan sen vadici olmadığın için örnek gösteriyom bunda alıncak bişey yok kimseden puan dilencek halimiz yok kim kaç veriyosa verirdestere bile derken kinaye yapmışsında ben her zaman hakedene hakettiği puanı veriririm ama görüyorum herkes benim gibi yapmamış bundan sonra oylarım taraflı olacaktır kimse kusura bakmasın..
destere bile derken arkadaş diyo ya vadiciler sana 10 vermiş falan sen vadici olmadığın için örnek gösteriyom bunda alıncak bişey yok kimseden puan dilencek halimiz yok kim kaç veriyosa verir
iyi iyi ilk bölümle iyi iş çıkardık oy sayısı puanı ne oluyo anlamadım