FF Senaryo Reytingleri | 7 - 13 Mayıs 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler Takas İnşallah Kurtlar Vadisi Gibi Kurtlar Sofrasıda rekorları sürüp gidecek inşallah başarılarınızın devamını diliyorum kvp1905 kardeşimiz ve takas aga:D..

Diğer Senaryo yazanlara da başarılar diliyorum:D

@poli benim reyting derdim yok @takas snn ve kvp1905in dizisi kvp üzerine gözü kapalı 10verenler var ama emeğine lafım yok

ama gerçekten güzeldi doğruya doğru destere bile 10 vermişti takımla falan alakası yok :D

destere bile derken kinaye yapmışsında ben her zaman hakedene hakettiği puanı veriririm ama görüyorum herkes benim gibi yapmamış bundan sonra oylarım taraflı olacaktır kimse kusura bakmasın..

destere bile derken kinaye yapmışsında ben her zaman hakedene hakettiği puanı veriririm ama görüyorum herkes benim gibi yapmamış bundan sonra oylarım taraflı olacaktır kimse kusura bakmasın..
destere bile derken arkadaş diyo ya vadiciler sana 10 vermiş falan sen vadici olmadığın için örnek gösteriyom bunda alıncak bişey yok kimseden puan dilencek halimiz yok kim kaç veriyosa verir

destere bile derken arkadaş diyo ya vadiciler sana 10 vermiş falan sen vadici olmadığın için örnek gösteriyom bunda alıncak bişey yok kimseden puan dilencek halimiz yok kim kaç veriyosa verir

konunun seninle alakası yok genel konuştum ..

iyi iyi ilk bölümle iyi iş çıkardık :D oy sayısı puanı ne oluyo anlamadım :D

Oy sayısının 0,2 ile çarpılmış hali. Ortalama puan da oylarınızın aritmetik ortalaması, iki puan toplanıp reytinginiz belirleniyor. Oy sayısı puanı popülariteyi, ortalama puan ise beğenilmeyi ifade ediyor.

Bu durumda;
Haftanın en çok beğenilen dizisi : Kurtlar Kocayınca
Haftanın en popüler dizisi : Kurtlar Sofrası

Listeye Kurtlar damgasını vurdu diyebiliriz.

İkinci damga da RevaN'dan geldi, iki dizisini de peş peşe listeye sokmayı başardı. :)

Deneyimli yazarlar Fks14 ve emreemreu ilk hafta gençlere öncelik tanıdılar ama yine de ilk 5'i bırakmadılar.

xemrexxx ve kıymetli onur küçük farklarla daha geride kaldılar, önümüzdeki haftalarda katılımı biraz arttırabilirlerse şansları yüksek.

Bunun dışında ilk hafta konuda puan belirtilmeme ilkesi bolca çiğnendi, bundan sonra konular okunup puanlar silinecek.

Not : Tüm konuların anketleri açılmıştır, puan hesaplamalarında hata varsa bize bildirin.