FF Senaryo Etkinlikleri Bölümü Yenilendi - Yeni Kurallar!

Bende sizlere katılıyorum bu işe çok ciddiyet getirdi zaten hiç yorum yapmayanları etiketlemiyoruz bütün hevesim kaçtı. @dizi kolik , @Yakamoz-Asi , @RevaN

Senaryolar bölümü icin gereksiz yere cok kural koyuldugunu düsünüyorum. Bunda yönetimin degil, ilk mesajda belirtildigi gibi asiri derecede etiket ve mention kullanildigindan kaynaklaniyor. Sagolsunlar böyle bir kural getirerek isin eglencesinide böylece yitirmis oldular.

Acikcasi duyurdugum dizileri yayinlamamayi düsünmeye basladim...
@dizi kolik @Arslan Bey

Yayınla aga o kadar bekledik

Bende sizlere katılıyorum bu işe çok ciddiyet getirdi zaten hiç yorum yapmayanları etiketlemiyoruz bütün hevesim kaçtı. @dizi kolik , @Yakamoz-Asi , @RevaN

Konunun yeniden ilgisinin artmasida etiketlerin etkisi buyuk zaten. O etiketler sayesinde herkes konuyu gorup ilgili oldu...

Ben de yukarda yazdım zaten, ama kurallar için değil, ilgisizlik için.

Burada dizi yazıyoruz, program yapıyoruz. Ne için? Reytingleri bize para mı getirecek? Bu bir iş mi? Değil. Sırf herkes okusun, eğlenceli vakit geçirsin diye. Kıymetli bilinmedikten sonra günlerle uğraştığım fragmanlar, projeleri bile çöpe atarım daha iyi.

Tamam diziler olsun da bence bu dizi işi abartıldı eskiden de dizi yapılıyordu okunuyordu şimdi bi kanalın her günü dizi dolu sadece 1 kanal için geçerli bu böyle olunca bi sürü dizi oluyor ortalıkta ve bu da o heyecanı kaybettiriyor üyelere.

Ayrıca dizilerde gerçek dizi isimleri, fragmanları kullanılınca o da ayrı bi zevki kaçırıyor bence özgün olan @Fks14 ün bi dizisi vardı tutulmuştu ve 50-60 bölüm gitmişti aynı şekilde @emreemreu nun dizisi vardı oda aynı şekilde biraz da özgünlükle ilgili bence, tabi bunlar benim düşüncem. :)

Ben de kuralları çok katı buldum. Haklısınız aynı dizi için her dakika bir tanıtım açmak saçma ama mesela ben dizimi tanıtmak ve katılmak isteyenleri öğrenmek için bir konu açmıştım. Şimdi de bir iki güne kadroyu ve karakterlerini paylaşacaktım. Hevesim kaçtı. İlk açtığım konuya ekleme yaparsam, beklediğim ilgiyi alabileceğimi sanmıyorum. Çünkü zaten konuyu on günden fazla bir zaman önce açmıştım. Kim açar okur ki paylaşsam da. Belli kuralların gelmesi gerektiğine ben de inanıyorum ama bu kurallar oldukça keskin ve heves kırıcı.

İlk bölüm öncesi tek konu açma hakkını üç konuya çıkarabiliriz o zaman. Fragman ve diğer şeyler için açmak isteyen konularını açar yine ve gerçekten gereksiz konu açanları da üçte sınırlamış oluruz. :)