FF Senaryo Etkinlikleri Bölümü Kuralları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,306
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
  1. Forum genelinde geçerli olan kurallar geçerlidir.
  2. Her üyenin eş zamanlı olarak 3 dizi yapma hakkı vardır. Daha fazlasının açılması yasaktır.
  3. Bir diziye ait günlük bölüm limiti 1'dir. Yani aynı dizinin iki bölümünü bir gün içerisinde açmak yasaktır.
  4. Bir üyeye ait günlük bölüm limiti 2'dir. Yani bir üye günde en fazla 2 dizi bölümü konusu açabillir.
  5. Bir dizinin bölümü, son bölümün yayınlandığı tarihten en geç bir hafta sonra yayınlanmak zorundadır. (Eğer bu kurala uymamanız gereken bir durum var ise bunu yönetime bildirmelisiniz.)
  6. Bir dizi en az dört bölüm sürmek zorundadır. Bu kurala uymayan üye, bir hafta boyunca dizi açmama cezası alır.
  7. Bölüme yeni dizi tanıtımı ve dizi bölümü dışında konular açmak yasaktır. Yani bölüm tanıtımı, bölüm fragmanı, gün değişikliği vb konuların açılması yasaktır. Yayın akışı değişikliklerini https://fav10.net/f620/ff-senaryo-yayin-akislari-70941/ konusundan duyurabilirsiniz.
  8. Her üye reytinglerle ilgili olarak istediği oyu verme hakkına sahiptir. Fakat bu oyların kişinin kendi dizisini yükseltmek için yapıldığı tespit edilirse o kişinin tüm oyları geçersiz sayılır.
  9. Konular içerisinde oylamalara dair uygunsuz tartışmalar yasaktır. Aynı zamanda konuyu açan kişinin üyelerin verdiği oylamaları sorgulama hakkı yoktur. Uygunsuz tartışmalarda suçun konuyu açan kişiye ait olduğu belirlenirse o kişinin konusu kilitlenir. Eğer suç konuyu açan kişiye değil de diğer üyelerden birine ait ise o üyenin oyu geçersiz sayılır. Bunların dışında tartışmaların düzeyine göre yönetim ban cezası uygulayabilir.
  10. Yeni kural ekleme ve kuralları değiştirme hakkı yönetimin elindedir. Konuyu takip ediniz.

Bir dizinin bölümü, son bölümün yayınlandığı tarihten en geç bir hafta sonra yayınlanmak zorundadır. (Eğer bu kurala uymamanız gereken bir durum var ise bunu yönetime bildirmelisiniz.)

HAFTADA BİR BÖLÜMMÜ OLACAK YANİ...

Kurallar iyi ama sormak istedigim bazi seyler var:

1: Bir dizi 4 bölüm mü sürecek? Bence çok az.. Yani ben simdi 10.bölüm senaryosunu yaziyorum..
2: Ben dün Büyük Bir Hata'nin 1.bölümünü yayinlattim, bugün 2.bölümü yayinlatamam mi?

Bir dizinin bölümü, son bölümün yayınlandığı tarihten en geç bir hafta sonra yayınlanmak zorundadır. (Eğer bu kurala uymamanız gereken bir durum var ise bunu yönetime bildirmelisiniz.)

HAFTADA BİR BÖLÜMMÜ OLACAK YANİ...
Hayır haftada bir bölüm değil. İstersen yedi bölüm yayınla:) En geç haftada bir. Yani 8-9 günde bir yayınlayamazsın.

şimdi ben acımasız oyunu yarın yayınlamıyacakmıyım :(
Yayınlayabilirsin. Bir engel yok.

" En geç " diyor en erken değil :)
Anlayan biri olmuş :)

1: Bir dizi 4 bölüm mü sürecek? Bence çok az.. Yani ben simdi 10.bölüm senaryosunu yaziyorum..
2: Ben dün Büyük Bir Hata'nin 1.bölümünü yayinlattim, bugün 2.bölümü yayinlatamam mi?
4 bölüm sürmeyecek en az dört bölüm sürmek zorunda. İsterseniz 150 bölüm yapın hiçbir engel yok. Bizi sevindirir aksine :) O kuralın amacı sadece 2-3 bölüm süren geçici heveslik dizilerin önüne geçmek.

Bugün yayınlayabilirsin. Her gün bir bölüm yayınlayabilirsiniz.

admin iyide acımasız oyun her hafta içi di hafta içi dizileri olsun bari
Her gün yapabilirsiniz hiçbir engel yok. Kuralları iyi okuyun, iyi anlamamışsınız.

1. sorun : En az 4 bölüm sürecek diyor. :)
2. sorunun cevabını bilmiyorum. :)

Adminim Yetimin 3. bölümünü yayınlayamayabilirim 1 hafta tatile gidiyorum :)

Haddim Değil Belki Ama Bende Bir Şeyler Söylemek İstiyorum.

Sonunda bekliyordum böyle bir ihbarname. :) Çünkü verdiğimiz oylar, yaptığımız yorumlar hepsi o dizinin yapımcısı tarafından sorgulanıyordu. Sürekli sen 1 mi verdin 5 mi verdin tartışması. Böyle tartışmaları gördükçe diziyi okuyasım gelmiyor. Yapılan yorumların %75'i verilen puanlar üzerine. Dizi ile ilgili bu bölüm çok güzeldi beğendim diyen çok az. Herkes bir kusur aramanın derdinde. Hata yapmak zorundayız. Hepimiz çok amatörüz. Oy kullanan arkadaşlarında dizilerinde çok kötü hatta vasat noktalar var. Öyle senaryolar var ki 1 cümlesiyle 5 puanı hak ederken, çok uzun metinlerin sonucu çok değersiz oluyor.
Ne kadar güzel bir fikir ortaya çıktı. Devam ediyor da fikir. Ama insanın canı bir şey yapmak istemiyor. Hangi dizinin sayfasını açsam hayal kırıklığına uğruyorum. Çünkü ''intikamımı alacağım'', "ben biliyorum bana o düşük puan verenleri", "fos çıktı" vb. tarzda yazışmalar.
Lütfen bende yetkim olmasa bile forumdaki bir arkadaşınız olarak söylüyorum. Birbirimizin günahına boşu boşuna girmeyelim. Bırakın kaç verdiyse verdi. Böyle tartışmalar olursa hiç bir diziye puan vermeyeceğim, okumayacağım ve yorum da yapmayacağım. Tabii bir kişiden ne olacak diyebilirsiniz. Ama bu bütün foruma yayılırsa reyting sisteminin bir anlamı kalmaz. Ve forumdaki arkadaşlıklık ilişkileri çok kötü etkilenir. Adeta düşman kesildiniz bu senaryo işleri yüzünden. :)

bir dizi sezon finali yaparsa 1 ay sonra yayınlayabilirmi ? yeni sezona başlayabilir çünkü en son bölümden en geç 1 hafta sonra yayınlanması gerekiyormuş sorun olmaz herhalde belki mayıs - haziran gibi yapabilirim sezon finalini şimdi 6.bölüm senaryosunu yazıyorum

bir dizi sezon finali yaparsa 1 ay sonra yayınlayabilirmi ? yeni sezona başlayabilir çünkü en son bölümden en geç 1 hafta sonra yayınlanması gerekiyormuş sorun olmaz herhalde belki mayıs - haziran gibi yapabilirim sezon finalini şimdi 6.bölüm senaryosunu yazıyorum

Yok sezon finalinde 1-2 ay ara verebilirsin..

birde 2.bölümü yazdım neredeyse bir 15 sayfa falan var çok uzun bu kadar uzun bir bölümü yayınlasam bişey olmaz herhalde