Ben olmasam ne yapacaksınız?
Biliyoruz herhalde, Survivor bizden soruluryiğit senin takımdan değilki ayoll kendi takımını geçmen lazım puan almak yada elemeye kalmamak için![]()
![]()
![]()
Bu ne egoBen olmasam ne yapacaksınız?![]()
Takımı ben sırtlıyorum gerçekler.Biliyoruz herhalde, Survivor bizden sorulur
Sizin takım daha güçlü, ben şu anki halimle final puanı alabiliyorum sanırım
Bu ne ego![]()
Sen bir de @Polat Şaşmaz takımın en iyilerisiniz belli, ben de elimden geleni yapıyorum, yeniyim daha açılırım zamanlaTakımı ben sırtlıyorum gerçekler.başarım ortada geçen sene de öyleydim @Yiğitt cok ii bilir
![]()
![]()
bu sene ayrıyız gerçi
bully sen bastır bari
![]()
![]()
Biliyoruz herhalde, Survivor bizden sorulur
Sizin takım daha güçlü, ben şu anki halimle final puanı alabiliyorum sanırım
Bu ne ego![]()
Ahh dese iyi ya ıhhh diyor.Sorması ayıp 1700'e nasıl ulaştın? 😱 @batuhankaralar
Gerçekten insanı Mario'dan soğutur bu ne birde ahhh diye ses çıkarması yok mu?
Neyse gerçek biz olarak ilk 3'deyiz, gece son kez denerim 1000'e çıkmak için.![]()
Kaç yaptınSen bir de @Polat Şaşmaz takımın en iyilerisiniz belli, ben de elimden geleni yapıyorum, yeniyim daha açılırım zamanla![]()
Ne fark edecek.Ahh dese iyi ya ıhhh diyor.![]()
Ben ne yapabilirim ki abla pratik yaparak çözmeye çalışacaksın işteBen beceremiyorum hala birr yardım etmedin haa güya adem olacaktınn😵
691 sanırımKaç yaptın![]()
Çok farklı şeyler olduğunu sende biliyorsun.Ne fark edecek.Ahh, ıhh, ohh hepsi aynı.
![]()
Ben ne yapabilirim ki abla pratik yaparak çözmeye çalışacaksın işte16 da çok düşük yani, oyunu anlamadın mı yoksa uğraşmadın mı
691 sanırım![]()
Ben ne yapabilirim ki abla pratik yaparak çözmeye çalışacaksın işte16 da çok düşük yani, oyunu anlamadın mı yoksa uğraşmadın mı
691 sanırım![]()
Yoo hepsi aynı heyecandan doğma sesler aslında, demi @denizz19Çok farklı şeyler olduğunu sende biliyorsun.![]()
Bak sen @Yiğitt'e kız kardeşim gibi dersin ama ne entrikalar çevirir.
Bir yükselemedik gitti sesini kıstım yine yükselemiyoruzNeyse bir yandan da iyi oldu aslında ben bu takımda parlar final puanlarını cebe atarım, sizin takım pro dolu, işim zor olabilirdi![]()
Neyse bir yandan da iyi oldu aslında ben bu takımda parlar final puanlarını cebe atarım, sizin takım pro dolu, işim zor olabilirdi![]()
takımlar dağılınca birbirimize göz kulak olruruz nasılsa
Sen niye yarışmadın la. ssBir yükselemedik gitti sesini kıstım yine yükselemiyoruz![]()