FF Sanal Survivor 5. Sezon Başvuruları Başladı!

berkann post: 1409034' Alıntı:
2 gruba ayrılıyor. Oyunlar oynanıyor. Mesela A grubundan birisi 1. oldu. O zaman B grubundan en kötü skor elde eden 2 kişi elemeye kalıyor. Takım arkadaşları da onları eliyorlar. :) Hiç oynamadım ama takip ettiğim kadarıyla böyle bir format. :D

Gerçeğini de bir iki kere Nihat Doğan için izlemiştim o yüzden pek hatta hiç bilgim yok.
:F

Ozan hiç bir bilgim yok şöyle tüm detayları yazan bir konu yok mu? @OzaN

Mavi ve Kırmızı diye iki takıma ayırılıyoruz. Daha sonrada forum için flash oyunlar var onlar oynanıyor rekorlu tabi bu oyunlar ve en yüksek oyu alanın takımı dokunulmaz oluyor diğer takımdan ise son 3'e 4'e kalanlar oylamaya kalıyordu. Sonra anket açılıp oy sonucunda 1 kişi eleniyor ve böyle böyle şampiyon çıkıyor işte. :)

Mavi ve Kırmızı diye iki takıma ayırılıyoruz. Daha sonrada forum için flash oyunlar var onlar oynanıyor rekorlu tabi bu oyunlar ve en yüksek oyu alanın takımı dokunulmaz oluyor diğer takımdan ise son 3'e 4'e kalanlar oylamaya kalıyordu. Sonra anket açılıp oy sonucunda 1 kişi eleniyor ve böyle böyle şampiyon çıkıyor işte. :)
Ne güzel özetlemişsin teşekkürler şimdi kaptım.

13 başvuru oldu bile. Devamını bekliyoruz. :)

BesaleT post: 1408968' Alıntı:
5.sezonumuz hayırlı olsun. :)

Hayırlı olsun sen katılmıyor musun? :)

Arslan Bey post: 1409017' Alıntı:
Bu kez katılsam mı acaba? Her neyse daha sonra karar veririm. :)

Katılmaman için bir sebep var mı? :):)

gundix123 post: 1409018' Alıntı:
Sanırım devamlılık gerektiren bir yarışma.O yüzden katılamam.Katılacak arkadaşlara başarılar. :)
Hayırdır bir yere mi gidiyorsun? :)
1 ay kadar sürüyordu sanırım ve en kötü ihtimalle erken elenirsin. İlk oyunlarda olmanda bir engel yoktur herhalde. Survivor heyecanını yaşamalı herkes. :D

- - - Ekleme - - -

RüzgarGülü post: 1409144' Alıntı:
Peki hangi saatlerde oynanıyor bu oyunlar ?

Genellikle süreler 1 güne yakın oluyor hem gece hem de gündüz oynamak için vakit oluyor. Eş zamanlı olarak oynanmadığından istediğin zaman oynayabiliyorsun. :)

Son düzenleme:
OzaN post: 1409147' Alıntı:

Hayırdır bir yere mi gidiyorsun? :)
1 ay kadar sürüyordu sanırım ve en kötü ihtimalle erken elenirsin. İlk oyunlarda olmanda bir engel yoktur herhalde. Survivor heyecanını yaşamalı herkes. :D

Sayılır.Yakında foruma pek giremicek duruma gelicem.

Üniversite sınavım var. 2. kez giricem ve bu sefer derslere asılmalıyım. :D

Forumu bırakmam söz konusu değil tabii kiyine günlük online olmaya çalışıcam.Bunu da atlatırız inşallah. :D

yatutarsa post: 1409166' Alıntı:
Katılmayı çok isterim ama katılamam maalesef takılın siz. :D

Hayırdır niye ada yaşantısına alışkın mı değilsin? :D

gundix123 post: 1409172' Alıntı:
Sayılır.Yakında foruma pek giremicek duruma gelicem.

Üniversite sınavım var. 2. kez giricem ve bu sefer derslere asılmalıyım. :D

Forumu bırakmam söz konusu değil tabii kiyine günlük online olmaya çalışıcam.Bunu da atlatırız inşallah. :D

Çok vakit alan bir organizasyon değil. İlla birincilik için hırslı bir şekilde oynarsan o ayrı tabii. :D Sen bilirsin. :)

OzaN post: 1409175' Alıntı:

Çok vakit alan bir organizasyon değil. İlla birincilik için hırslı bir şekilde oynarsan o ayrı tabii. :D Sen bilirsin. :)

Zevkli bir yarışma gibi duruyor aslında. :D Aklımı çeldin biraz. :D Düşünüyüm ben onu. :D

gundix123 post: 1409179' Alıntı:
Zevkli bir yarışma gibi duruyor aslında. :D Aklımı çeldin biraz. :D Düşünüyüm ben onu. :D

BesaleT post: 1409181' Alıntı:

Katılabilirim ama daha kesin değil kararım. :) Bi sınır var mı başvuruda ? :)

Bekliyorum kesin kararlarınızı sınır yok. Pazartesi akşamına kadar ne kadar başvuru olursa ona göre uyduracağız formatı. :)