@gundix123 bu sezonun 1.'lik için en büyük adaylarından bence. Takıma da büyük destek sağlıyor
İlk başta katılmak istemiyordu, Ozan zorla aldı.
@gundix123 bu sezonun 1.'lik için en büyük adaylarından bence. Takıma da büyük destek sağlıyor
darksaal post: 1426710' Alıntı:İlk başta katılmak istemiyordu Ozan zorla aldı.
Yeterli bi cevap mesajı olur umarım :gundix123 post: 1426999' Alıntı:Bu oyun iyimiş ya. @mrt-06
Sağol Revan.EveN post: 1426713' Alıntı:Neyse @mrt-06 da elinden geleni yaptı. Geçildiği zaman forumda değildi eğer olsaydı eminim çok iyi bir skor yapardı. Son 15 dakikada oynadı ancak.
Alınma.mrt-06 post: 1427003' Alıntı:Yeterli bi cevap mesajı olur umarım :
- - - Ekleme - - -
Sağol Revan.
Alınmadım şaka yapıyorum neredeyse tüm gün buradayken 2 saat dışarı çıktım onda da geçilince biraz hayal kırıklığı oldu sadece.gundix123 post: 1427011' Alıntı:Alınma.Hem ben sana bi fırsat sundum.Taa 1 saat önceden kırdım rekoru.Vaktin vardı.Sen yoksan benim suçum ne ?
mrt-06 post: 1427014' Alıntı:Alınmadım şaka yapıyorum neredeyse tüm gün buradayken 2 saat dışarı çıktım onda da geçilince biraz hayal kırıklığı oldu sadece.
Tebrikler....
Bi daha ki oyuna artık sen Ozan'ın zoru ile katıldın ama bayağı yani adanın yıldızı oldun hacı.Evet o konuda biraz şansızsın.Sendede şans yok arkadaş.Hep 2.sin.
Bi daha ki oyuna artık sen Ozan'ın zoru ile katıldın ama bayağı yani adanın yıldızı oldun hacı.Helal olsun....
Doğru kısmet....gundix123 post: 1427027' Alıntı:Aynen.Kısmet ya bu işler.Şimdilik fena değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?