Her şey kırmızı takım için. Teşekkürler Ozan.OzaN post: 1426125' Alıntı:Kırmızı takım seninle gurur duyuyor @mrt-06
Her şey kırmızı takım için. Teşekkürler Ozan.OzaN post: 1426125' Alıntı:Kırmızı takım seninle gurur duyuyor @mrt-06
Ben hiç yükselemiyorum.gundix123 post: 1426356' Alıntı:Daha fazla olmuyor ya ! Sorry mavi takım
gundix123 post: 1426356' Alıntı:Daha fazla olmuyor ya ! Sorry mavi takım
hayret bi şey post: 1426378' Alıntı:Canın sağ olsun. Bir kere de biz elemeye kalalım ne olacak (H)
Teşekkürler Deniz keşke oyunu dün kazansaydım.... Aramızda olacaktın....denizz19 post: 1426331' Alıntı:Valla tebrikler Mert.
Oyun çok kolay bi şeyini çözdün mü gelsin 3 Milyon. 😎gundix123 post: 1426356' Alıntı:Daha fazla olmuyor ya ! Sorry mavi takım
@mrt-06 Helal olsun iyi skor yapmışsın. Sadece 2 kez oynadım, bugüne kadar ilk 5'ten çıkmadım ama ilk bu grce çıkacağım gibi
Teşekkürler Revan bi kerede 1. olma hep sen oluyordun zaten.@mrt-06 Helal olsun iyi skor yapmışsın. Sadece 2 kez oynadım, bugüne kadar ilk 5'ten çıkmadım ama ilk bu grce çıkacağım gibi
Teşekkürler Revan bi kerede 1. olma hep sen oluyordun zaten.
Sakın ilk 5'e girmeye çalışma. Eğer girersen ben çıkarım.
Hiç olmazsa ilk 5'te kalaydım iyiydi.
- - - Ekleme - - -
Eve 22.00'de varacağım. Yarım saate ne yaparsam kardır ama ilk 5'e giremem asla bence.
Sakın ilk 5'e girmeye çalışma. Eğer girersen ben çıkarım.
Hadise'yi bulutların en tepesinde düşün bi daha dene bence.
Şansını deneyeceksin yani
İlk 5'den çıktın zaten.
Sabahtan beri bi rakip çıkmadı. 😎OzaN post: 1426411' Alıntı:
Sen kime çalışıyorsun?