FF Sanal Survivor 5. Sezon 1. Oyun

Artık ben bıraktım 6 dkda bişey olmaz. :D tebrik filan da etmiyom ben hakettim. :D

şaka maka tebrikler even. :D

takımın lideri benim yırttık işte 😎

KK|Batman post: 1414197' Alıntı:
Artık ben bıraktım 6 dkda bişey olmaz. :D tebrik filan da etmiyom ben hakettim. :D

şaka maka tebrikler even. :D

takımın lideri benim yırttık işte 😎
Çok Teşekkürler. Ben de seni tebrik ediyorum çok iyi yarışdın. :) Zamanın olsa geçerdin de. :D

Atacan bi ara öne geçti ama o ara ben de oynuyordum liderliği 1 dakika bile sürememiş ondan da özür diliyorum. Son anda sürpriz yapmaz umarım. :D @mrt-06

EveN post: 1414198' Alıntı:

Çok Teşekkürler. Ben de seni tebrik ediyorum çok iyi yarışdın. :) Zamanın olsa geçerdin de. :D

Atacan bi ara öne geçti ama o ara ben de oynuyordum liderliği 1 dakika bile sürememiş ondan da özür diliyorum. Son anda sürpriz yapmaz umarım. :D @mrt-06

Biraz daha uğraşsaydım oyunla farkı açardım. :( 1 saat filan oynadım en fazla. :D

EveN post: 1414198' Alıntı:

Pes ettim tebrikler 2. oyunu ben kazanırım eşitleniriz zaten aynı takımdayız orası da ayrı.

:D

:F

Tebrikler.

:D