FF Sanal Survivor 4. Sezon 10. Eleme - Kırmızı Takım

Kim Elensin???

• XanTier

Oy: 3 50.0%
  • cevaa

Oy: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

ben istesem elenmezdim merak etme oynadım bile oyunu o olaylardan sonra takmazdım da hee xantier agamın yerinde ben olsam işimi sana bırakmaz direk kendime oy atar hatta çekilirdim oyundan :kiki:

- - - Ekleme - - -

revan şanslısın ki biz oynamıyoruz oyunu yoksa geçen seneki gibi 2.haftadan elenirdin :D :d
[/SIZE]
Geçen sene kaçıncı haftada elendiğimi hatırlamıyorum ama, takımda tek vadici olmayan ben olduğum için elenmem doğaldı. Her oyunda en kötü ihtimalle 2. oluyordum. Sadece bi ara hasta oldum oynayamadım. O da kullanıldı.

Elenmişsen oynamadım demeyeceksin. Biz mi oynama dedik? Snake`den başka ne yüksek skorun oldu ki benden? Kendim oynamadım deme, çünkü, ben de o silahı kullanabilirim.[/B][/COLOR][/FONT]

Geçen sene kaçıncı haftada elendiğimi hatırlamıyorum ama, takımda tek vadici olmayan ben olduğum için elenmem doğaldı. Her oyunda en kötü ihtimalle 2. oluyordum. Sadece bi ara hasta oldum oynayamadım. O da kullanıldı.

Elenmişsen oynamadım demeyeceksin. Biz mi oynama dedik? Snake`den başka ne yüksek skorun oldu ki benden? Kendim oynamadım deme, çünkü, ben de o silahı kullanabilirim.

ben bilmem elendin mi elendin :D bence sabah akşam oynasam yüksek yapardım heralde yalansa yalan de :kiki:

Neyse, takas bu konuya da kavga getirmenin alemi yok.

Önce kışkırtıcı mesaj yazıyorsun, sonra da masum gibi rol yapıyorsun. İşte bu mesaj:

ben istesem elenmezdim merak etme oynadım bile oyunu o olaylardan sonra takmazdım da hee xantier agamın yerinde ben olsam işimi sana bırakmaz direk kendime oy atar hatta çekilirdim oyundan :kiki:

- - - Ekleme - - -

revan şanslısın ki biz oynamıyoruz oyunu yoksa geçen seneki gibi 2.haftadan elenirdin :D :d
[/SIZE]

- - - Ekleme - - -

ben bilmem elendin mi elendin :D bence sabah akşam oynasam yüksek yapardım heralde yalansa yalan de :kiki:
Ben Bilmem sen de elendin mi elendin. Ben de geçen sene hasta olmasam sabah akşam oynayıp skor yapardım yalansa yalan de.

Herkes için geçerli bu zaten. Herkes uğraşır yüksek skor yapar. Kiminin de vakti olmaz. Bu kadar basit. Yüksek skor yapmayı bulunmaz hint kumaşı sanma kısacası.[/B][/COLOR][/FONT]

kışkırtıcı mesaj mı ohohoo sende çok alıngansın :D ben fikrimi belirttim yani ben olsam senin oyunu beklemem direk kendime oy atar elenirdim ki zaten cevaayla kalsam kendime atardım orası ayrı :D neyse uzatmaya gerek yok

- - - Ekleme - - -

yaxşı gecələr yoldaşlar :D

kışkırtıcı mesaj mı ohohoo sende çok alıngansın :D ben fikrimi belirttim yani ben olsam senin oyunu beklemem direk kendime oy atar elenirdim ki zaten cevaayla kalsam kendime atardım orası ayrı :D neyse uzatmaya gerek yok

Bence de uzatmaya gerek yok. Elenen her kişi mutlaka vakit bulmadığı için elenmiştir. Cevaa oyunu 2 dk ya oynamış ya yok.

Yalnız senin için değil herkes için geçerli yani bu.

nasıl bilmiyon ya yoldaşım demek arkadaşım demek yoldaş=arkadaş bunları ben mi sana öğretecem :D

nasıl bilmiyon ya yoldaşım demek arkadaşım demek yoldaş=arkadaş bunları ben mi sana öğretecem :D

Bizde yanlış kullanılmaz yoldaş. :D

Sınıf Arkadaşı - Sinif Yoldaşı
Hayat Arkadaşı - Həyat Yoldaşı

Ama birine cümle içersinde bu böyle yoldaşım demek komik kaçıyor. :D

yoldaş türkçede de kullanılır zaten bunları ben mi öğretecem sana :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

[/SIZE]
Bi zahmet. Bu kadar Türkçe bilmem bile mucize. Yoldaşın Türkçede olduğunu biliyorum. Sadece fazla kullanılmıyor.[/B][/COLOR][/FONT]

Oylama saat 00.55'te bitiyordu darksaal sen oyunu sanırsam 1.07'de verdin yani oyun geçersiz sen oy vermeden önce durum 3-2 cevaa lehine idi ve Xantier eleniyordu. :)

Elenen kişi XanTier. Eğer darksaal'ın oyu 23.55'ten önce kullanılmışsa durum 3-2. Eğer 23.55'ten sonra kullanılmışsa durum 3-1 her durumda XanTier eleniyor.

cevaa'ya kullanılan oylardan biri mavi takımdan çıktı ve dolayısıyla geçersiz...