Neden Kapattınız ya Revan Bana Oy Vermiş Galiba yada oy veren emre5757
Biliyorum Verdiyse Silinmeli Revan mı verdi Sen Mi Verdin?
Emre elendi.
Biliyorum Verdiyse Silinmeli Revan mı verdi Sen Mi Verdin?
- - - Ekleme - - -
Revan Çok Büyük Konuşmuştu Çok Ama Sonunda Hak Yerini Buldu
Hacı sen kullanmadın galiba .Ben ve takas RevaN dedik 2 tane oy var şu anda RevaN 2 oyda sen kullanmadın galiba oyuBiliyorum Verdiyse Silinmeli Revan mı verdi Sen Mi Verdin?
- - - Ekleme - - -
Revan Çok Büyük Konuşmuştu Çok Ama Sonunda Hak Yerini Buldu
Hacı sen kullanmadın galiba .Ben ve takas RevaN dedik 2 tane oy var şu anda RevaN 2 oyda sen kullanmadın galiba oyu
Siz mi bana ders verdiniz? Guldurme takas beni. Haxball oyunundan cekildim cunki sebep son zamanlarda bilgisayarim yanimda degil ve tabletle giriyorum. Bu oyunda 5 dakikaya bu skoru yaptim. Yani sonuc olarak sebeb bilgisayarimin olmamasi. Yoksa beni eleyebilecegini mi saniyordun. Ancak boyle bir firsat gecince yaptin bunu. Zaten fazla oynayamayacagim icin umurumda da degil. Biligisayarim yanimda olsaydi bu oyunu kimin alacagini tahmin ediyorsundur herhalde. Eninde sonunda kardes dediyinizi de eleyeceksiniz zaten Kendini cok da buyuk sanma yani. Neyse zaten senin ile oturup kavga edecek kadar degersiz degil zamanimrevan ortada yok biz dedik mi yaparız revan efendi büyük konuşanlar dersini anında alır.
Ha tastamam
Siz mi bana ders verdiniz? Guldurme takas beni. Haxball oyunundan cekildim cunki sebep son zamanlarda bilgisayarim yanimda degil ve tabletle giriyorum. Bu oyunda 5 dakikaya bu skoru yaptim. Yani sonuc olarak sebeb bilgisayarimin olmamasi. Yoksa beni eleyebilecegini mi saniyordun. Ancak boyle bir firsat gecince yaptin bunu. Zaten fazla oynayamayacagim icin umurumda da degil. Biligisayarim yanimda olsaydi bu oyunu kimin alacagini tahmin ediyorsundur herhalde. Eninde sonunda kardes dediyinizi de eleyeceksiniz zaten Kendini cok da buyuk sanma yani. Neyse zaten senin ile oturup kavga edecek kadar degersiz degil zamanim
kalan herkese başarılar. Özellikle Kırmızı takıma ve Mavi takimdan Darksaal ile Emreye. Zaten bu kadar Vadicinin arasinda insallah onlar da elenmezler...