HeisenBerg
Favori Üye
Merak etmeyin Kırmızı Takım. Mavi Takımdan elemek istediğim bir kaç kişi var. Onlar gitsin sonra bakın nasıl atağa kalkıyorum 😎
Beni bu hale kendi takımım getirdi. Eserleriyle övüne bilirler. Bugünden itibaren yanlız kendimi düşüneceğim.
Avlanmam merak etme
Tamam. Hangi videoda? Tıklamada mı? Ben o oyunu kazandım mı ki hile yapayım. Bana haksız yere kazandığım tek oyun söyle Survivordan ayrılayımSen zaten avlanmışın avlanacağın kadar 😉 o vidioda herşey ortaya çıktı ...
Tamam. Hangi videoda? Tıklamada mı? Ben o oyunu kazandım mı ki hile yapayım. Bana haksız yere kazandığım tek oyun söyle Survivordan ayrılayım
Tamam. Bunu inandıramam zaten. Sen bana haksız yere kazandığım bir oyun söyle Survivoru terk edeyim diyorum. Ben bu oyunu kazandım mı? Evet hile yaptım. Sen bunu böyle bil. Zaten ne deyişecek ki? Kazandım mı ben bu oyunu? Bu video çok mu kaliteli ki 1 saniyede 15 tıkın hepsini göstersinYeminler ettin alma kendi vidionla düştün tuzağa
Bana attığın bu vidioda herşey ortada fareye tıklamadığın çok açık ve net saatin kmsi gibi hızla gidiyor ve ayrıca fareyi tıklayınca oyunda fare resmi yanıp sönüyor ve yine senin vidioda en fazla 7-8 oluyor bu işlem.Vidoyu izliyen bunları çok açık ve net şekilde görür
Yahu sen adminin bizim puanları sileceğini düşündün sonra geldim yemin ederim kendi ellerimle yaptın dedin bende sana saniyede 16 tık imkansız dedim ve o vidioda herşey ortada zaten😉😉😉
Tamam. Bunu inandıramam zaten. Sen bana haksız yere kazandığım bir oyun söyle Survivoru terk edeyim diyorum. Ben bu oyunu kazandım mı? Evet hile yaptım. Sen bunu böyle bil. Zaten ne deyişecek ki? Kazandım mı ben bu oyunu? Bu video çok mu kaliteli ki 1 saniyede 15 tıkın hepsini göstersin
O video saniyede 15 tıkı sayacak kadar kaliteli mi? Kalite anlayışın bu mu? O oyunda kimse hile yapmadım diyemez. Sonda Ozan izin verdikten sonra herkes tıklama programını kullandı. Ama ben 160`ı kendim yapmışdım. İnanmazsan inanma.Yahu sen adminin bizim puanları sileceğini düşündün sonra geldim yemin ederim kendi ellerimle yaptın dedin bende sana saniyede 16 tık imkansız dedim ve o vidioda herşey ortada zaten😉😉😉
İnanmak zorunda değilsin. Ben o oyunu kazanmadım zaten. Sen zaten ne söylesen inanmam demedin mi? Siz benim hile yaptığımı sanın. Sizi inandırsam da inandırmasam da benim için değişen hiç bir şey olmayacakrevan saniyede 16 tık yapsın ben bi daha foruma girersem adam değilim video da herşey açık 10 tık yapamamışsın ne sallıyon o kadar yemin ettin kuran çarpsın dedin ama ben sana hayatta inanmam
Siz rahat olun bu kazandığınız son oyun olacak 😉 😎Baktım Lordly yok ve eleneceğiz artık devreye girme vakti gelmiştir dedim ve kırmızı takıma 1.liği getirdimForever Kırmızı Takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?