FF Sanal Survivor 3.Sezon | 4.Oyun

Pc'ye geçtim başlıyorum oyuna...

Şu ana kadar oynadığım en saçma oyunu oynattınız bana yav bırak tam karşıya atsın demi ? potanın yanına atıyor sanki girecek öyle tam karşıya getirmek çok zor potaya sokmakta

Karşı takımı geçmek kolay ama basket atılmıyor. :D İsnisnasız 1 tane bile basket atamadım. :D

- - - Ekleme - - -

X'e basılı tutup power yeşile gelince bırakıyorum ama yine girmiyor. Potaya çarpıp çıkıyor. :D

Karşı takımı geçmek kolay ama basket atılmıyor. :D İsnisnasız 1 tane bile basket atamadım. :D

- - - Ekleme - - -

X'e basılı tutup power yeşile gelince bırakıyorum ama yine girmiyor. Potaya çarpıp çıkıyor. :D
Zaten o oku tam potanın üzerine getirdiğinde o powerdeki yeşil, kırmızı, sarı hepsini denesen yine girmez çok gıcık bir oyun

Nasıl girecek o zaman bu top hiç sokamadım potaya. :D

- - - Ekleme - - -

Ozan bizi delirtmeye çalışıyor. :d

15 yaptım! Sevindim. :D Elenmekte kurtuldum diyecem ama Orçun zaten bizim takımdan. :) Kırmızı takım yine lider!

- - - Ekleme - - -

Potadaki ok soldan sağa giderken tam üstünde durdurmayı deneyin. Çünkü Sağdan sola giderken tam üstte durmuyor. :)

Son düzenleme:
bi mesaj yazayımda belki geçicem orçunu forumdan çıkış yapmayım uzun süre forumda mesaj atmazsan falan çıkış yapıyor ya kendiliğinden :D

3 canım var 33 yaptım orçun'a yetişecem inşallah :D oyunu oynarken çıkmayım diye mesaj yazdım

- - - Ekleme - - -

Nazar değdi herhalde bir anda yenildim :(