revan la ben alayına gideriz
Sen beni tanımazsın.Ben hırslandırmayın alayınıza tek giderim
revan la ben alayına gideriz
Zor olanı yapmak kolaydır kolay olanı yapmak daha da kolaydır 😎
cena seni tanımayan mı var oyunkolik sin )
Ben sana ne diyorum takım denilen şey 4-5 oyundan sonra kalkacak ama kardeşliğimiz kalkmıyacak şimdilik zaten seni yazmam neden yazam sadece kardeşlerim varken ben sana atmıyacağımda ona mı atacağım diyorum 😉?
Aynen
Sizi her zaman birinciliğe taşımaya çalışan birini çıkarırsanız bu sizin işiniz. Ama ben herzaman adaletli olup Vadicileri değil az oynayanı çıkaracağım
İnat olsun diye değil kardeşliğimizi koruduğumuz için.Sen varken onları niye yazalım ki
Nasıl düşüneceğim söylesene Orada sevdiğim insan varken ben niye ona atacamda RevaN'a atmıyacağımişte böyle düşünen insanlarla uğraşıyoruz.. valla bize acıyom
Beni Düşünme sen. Ben zaten Son 4e kalacağımı düşünmüyorum ki, İnşallah kalmam. Takım arasında bile kavga etmek istiyorsunuzNasıl düşüneceğim söylesene Orada sevdiğim insan varken ben niye ona atacamda RevaN'a atmıyacağım
Ne kavgası arkandan iş çevireceğime yüzüne söylüyorum bunun adını nasıl olduda kavga etmek istiyorsunuza çeviridin?
Beni Düşünme sen. Ben zaten Son 4e kalacağımı düşünmüyorum ki, İnşallah kalmam. Takım arasında bile kavga etmek istiyorsunuz
Nasıl düşüneceğim söylesene Orada sevdiğim insan varken ben niye ona atacamda RevaN'a atmıyacağım