FF Sanal Survivor | 3. Sezon | 19. Eleme

Survivor'a Kim Veda Etsin ? (Sadece Yarışmada Kalanlar Oy Kullanabilir!)

• çocuklarduymasın

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
En Az Puan Alan 2 Kişi

[/B][/SIZE][/COLOR]çocuklarduymasın
AlemTo

En fazla oyu alan kişi elenecektir.

Sadece yarışmada kalan kişiler oy kullanabilir. Yani elenen kişiler oy kullanamaz.

Oylama süresi 1 gündür.

Oyumu AlemTo'ya verdim :)
4 kişi oy kullanabilirdi 2 kişi kullandı şu anda... Diğer 2 oy çocuklarduymasın'a gelse bile çocuklarduymasın 100 puan yaptı AlemTo 0 yani AlemTo yarışmaya veda etti :)

Oyumu AlemTo'ya verdim :)
4 kişi oy kullanabilirdi 2 kişi kullandı şu anda... Diğer 2 oy çocuklarduymasın'a gelse bile çocuklarduymasın 100 puan yaptı AlemTo 0 yani AlemTo yarışmaya veda etti :)

Tüm beni seven,sayan arkadaşlara sesleniyorum bunu şampiyon yaparsanız yazıklar olsun size

Yapmayız aga merak etme.Zaten artık eleme bitti.Sonuncu Olursa Direkt Eleniyo:) Takasta gitti.Legolas,Ben ve Onur35 kaldık:)

Takas nasıl gitti? .

Bu arada admine ben diyecek söz bulamıyorum kendisi yazmış Profiline AlemTo çözdük gibi kelime kullanmış kendisi yazınca birşey olmuyor asıl ben seni çözdüm Ne Mutlu Türküm dedim 5 puan aldım helal olsun bak yine diyorum Ne Mutlu Türküm diyene!

Takas nasıl gitti? .

Bu arada admine ben diyecek söz bulamıyorum kendisi yazmış Profiline AlemTo çözdük gibi kelime kullanmış kendisi yazınca birşey olmuyor asıl ben seni çözdüm Ne Mutlu Türküm dedim 5 puan aldım helal olsun bak yine diyorum Ne Mutlu Türküm diyene!
Aga Yarın Gidiyor Malatyaya:) Vede Malatyada İnternet Kafeden girecekmiş.Ama Kurban Bayramından Sonra da Laptop alıcakmış foruma bayramdan sonra girebilecekmiş:)

- - - Ekleme - - -

Ben elenirken atılan kahkaları hatırladım
Sende Banlansaydın Sende Elenirdin:)

Son düzenleme:

Hile yapmadı mı? Gitar çalıyorum diyip de herkesi kandıran kimdi acaba? Güldürme beni.
O Olmuş Olabilir Ama Senin kisi daha kötü.Sen Hile yaptın ve Allahın Üzerine yemin ettin hile yapmadım diye:)

- - - Ekleme - - -

Geçen senede bu senede admin sayesinde elendim

Takas yada siz kazanın ben kazanmış gibi sevinceğim :)
İnşallah kazanırız Aga:)

Geçen senede bu senede admin sayesinde elendim

Takas yada siz kazanın ben kazanmış gibi sevinceğim :)
Ben senin elenmeyine bir şey demiyorum. İkimiz de haksız yere elenmiştik. Zaten ben elenen dönemde tabletle girdiğim için oynayamamıştım fazla. Demekki haksız yere elenmek kötü oluyor. Ama siz ben elenirken pek bir sevinmiştiniz