FF Sanal Survivor 2.Sezon | Şampiyon Orcun_22

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

son survivor şampiyonu derya'yı halk seçti ama ben itiraz etmeyecem

o da haksızlıktı nihat doğan tüm oyunları kazanmıştı ama burda şöyle bişey var puanlar eşit diye halk oylamasına bakılmaz yeni bi oyun oynanır kazanan şampiyon olur

nihatta 1.olmuştu ama derya kazandı
napalım kader

şimdi yeni bir anket mi açılacak yoksa mevcut anket geçerli mi?

nihatta 1.olmuştu ama derya kazandı
napalım kader
deryayla nihat kaldığında oyun oynanmadı sadece sms yapıldı ama burda oyunlarda oynandı ve eşitlik oluştu bu durumda halk oylamasına bakılması çok çok saçma

yine eşitlik olursa halk oylamasına bakılacak
bu turda belirtilmediği için geçerli olmadı

yani anladaığım kadarıyla şu anda
xdragxx 3
orçun 2
alemto 1

ve ayriyeten 3 oyun oynanacak

ne anlamı kalıyo o zaman
eğer eşitlik olursa sadece 1 oyun oynanacak kazanan şampiyon olacak kural budur

yine eşitlik olursa halk oylamasına bakılacak
bu turda belirtilmediği için geçerli olmadı

yani anladaığım kadarıyla şu anda
xdragxx 3
orçun 2
alemto 1

ve ayriyeten 3 oyun oynanacak

Yine eşitlik olursa ne olacağına henüz karar vermiş değilim ama geri kalan kısım doğru

admin yine eşitlik olursa uzatmanın anlamı yok en mantıklısı 1 oyun seç kazanan şampiyon olsun

Şimdi son durumu açıklıyorum.

Finaldeki 3 oyun ve oylama sonucunda eşitlik çıktığı için finalde 2.aşamaya geçildi. 2.aşamada yine 3 oyun ve halk oylaması sonuçları geçerli olacak.

Halk oylamasında mevcut oylama geçerli olacak fakat oylama kapanmayacak. İsteyen oy atmadıysa atabilir.

Yeni 3 oyun ve oylama sonuçlarında yine eşitlik olursa:

1- Bu üç oyun içerisinde daha fazla birincilik kazanan kazanır.
2- Eşitlik sürüyorsa daha fazla ikincilik kazanan kazanır.
3- Eşitlik sürüyorsa halk oylamasında daha fazla oyu alan kazanır.
4- Eşitlik hala sürüyorsa joker oyunu kazanan kazanır.

Joker oyun, belirlenecek 3 oyundan rastgele biri olacak ve hangisinin joker oyun olduğu oyunlar başlarken açıklanacak.

Bu kuralları beğenen de olur beğenmeyen de olur ama son derece adil olduğunu düşünüyorum. İyi olan kazansın...

Bence çok adil oldu .Perşembeye kadar vadiciler gelirse belki ankette fırlama yapabilirim
.Benim için sorun olmaz şimdi tam oldu çünkü ilk başta 4 katagori dediğinde sonra halk oylaması olduğunda olmuyordu şimdi çok iyi oldu ilk önce 3 oyunda 1.olana bakılacak .Böyle daha iyi oldu
.Keşke önceden şu kuralı koysadın ben 1.'dim

Oyunlarda sıkıntım yok
.Keşke şu basket olmasadıda bu kadar uzatmasadık

Hocam 3/3 Yapabilsen Sampiyonsun iyi motive ol 2 Gün sonra vadi yarin muhtesem yüzyil var sakin bir sekilde tüm oyunlari alirsan kazanirsin baskette kolay ben 33 yaptim ama bn topu adamlara kaptiriom kaptirmasam basket çok kolay bir oyun

Hocam 3/3 Yapabilsen Sampiyonsun iyi motive ol 2 Gün sonra vadi yarin muhtesem yüzyil var sakin bir sekilde tüm oyunlari alirsan kazanirsin baskette kolay ben 33 yaptim ama bn topu adamlara kaptiriom kaptirmasam basket çok kolay bir oyun
Sorunda o zaten
.Ama yeni oyun olacak eskiler olmuyacak

adminim o zaman hiç oynamayalım ilk turda herkes 8 puan aldı öyle değil mi?
yani o zaman 1. maddeye baktığımızda şampiyon alemto oluyor ben o zaman alemtonun şampiyonluğunu kabul ederim haksızlık oooo bu ne ya filan demem

edit:alemto'nun hakkı diyenlere gelsin!
alemto zaten iki oyunda birinciydi tebrikler fakat şu da bilinsin ozan admin şampiyonluk kurallarını yazdı ben de oo zaten şampiyonum dedim alemto'nun beni ilk oyunda geçmesini bekledim geçemeyince 3.oyunla uğraşmadım eğer uğraşsaydım üçüncü oyunda ikinci olup hiçbirini konuşturmazdım

Son düzenleme: