İtirazlar doğrultusunda eşitlikler durumunda ne yapılacağı belirtilmediği için halk oylamasının geçerli sayılması kuralını geri alıyorum. Yeni 3 oyunla Survivor'un büyük finali yarın 2.Round ile devam edecek...
İtirazlar doğrultusunda eşitlikler durumunda ne yapılacağı belirtilmediği için halk oylamasının geçerli sayılması kuralını geri alıyorum. Yeni 3 oyunla Survivor'un büyük finali yarın 2.Round ile devam edecek...
tmm ben yokum adminim yarın uygun değilim
tmm yine ben şampiyon olacamhalk oylaması adıl olmazdı bole daha ıyı
halk oylaması adıl olmazdı bole daha ıyı
son survivor şampiyonu derya'yı halk seçti ama ben itiraz etmeyecemneden adil olmasın gerçekte bile var böyle bi şey alemto için oy isterken oylamada da AlemTo 1.olsa böyle mi diyecektiniz hiç zannetmiyorum....
bizim itiraz ettiğimiz nokta şu 3 oyun vardı dimi 1 de halk oylaması 4.bu dördünün toplamına kimse bişey demiyor ama eşit diye halk oylamasına bakılması adaletsizlik olurdu alemto 2 oyunda 1.oldu yazık değil miadminim finalin hafta sonuna alınmasını talep ediyorum zaten zar zor giriyoruz foruma
ama şunu da söyleyim içimde kalmasam haksızlık diyen bu üyeler profil profil gezip oy istediler eğer Alemto birinci olsa böyle diyebilecek miydiniz sorarım size!
edit:halk oylaması ele alınırdı genelde bu konularda şaşırdım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?