FF Sanal Survivor 2.Sezon | Şampiyon Orcun_22

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ovvv yes

Moderatörün son düzenlenenleri:
her yerde olduğu gibi yine haksızlık yine haksızlık yazıklar olsun

İtirazlar doğrultusunda eşitlikler durumunda ne yapılacağı belirtilmediği için halk oylamasının geçerli sayılması kuralını geri alıyorum. Yeni 3 oyunla Survivor'un büyük finali yarın 2.Round ile devam edecek...

işte bu be bu adamsın sen adam haksızlık yapmayacağını biliyordum helal olsun

adaletlı olmana cok sevındım guclu olan kazanacak 😉

3 kişi de yarışacak dimi yine

bu nasıl final ya
orçun hiç bi oyunda 1.değil oylamada da 2.sırada ama hepsinin puanı eşit

adminim finalin hafta sonuna alınmasını talep ediyorum zaten zar zor giriyoruz foruma
ama şunu da söyleyim içimde kalmasam haksızlık diyen bu üyeler profil profil gezip oy istediler eğer Alemto birinci olsa böyle diyebilecek miydiniz sorarım size!
edit:halk oylaması ele alınırdı genelde bu konularda şaşırdım doğrusu

Son düzenleme:
bizim itiraz ettiğimiz nokta şu 3 oyun vardı dimi 1 de halk oylaması 4.bu dördünün toplamına kimse bişey demiyor ama eşit diye halk oylamasına bakılması adaletsizlik olurdu alemto 2 oyunda 1.oldu yazık değil mi

Halk oylaması yine geçerli olacak. Sorun halk oylamasında değildi. Sorun eşitlik halinde ne yapılacağının oyun ve oylama başlamadan önce belirtilmemesindeydi... Oyun ve oylama devam edersek kuralları açıklamam yanlıştı ve o nedenle iptal ettim ilk kararımı.

Yoksa Survivor'da oyunlar kadar halk oylaması da önemlidir. O noktada bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum