FF Oscar Takımına Göre 2013'ün En İyi Filmleri Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün hiçbir şey izleyemedim bu gece iki bölüm dizi izleyeceğim.Senden geride kalmamak için ilk house of cards'ı izleyeceğim ikinci olarak black sails mi yoksa true dedective'mi izlesem?

true detective i yarına bırak bence true tek başına izlenmeli diğerleriyle asla karışmamalı bu gece HOC 4. bölüm ve black sails i izlesen yeterli

true yu yarın izleriz ..

amerikan kasık esti gürledi ama yağmadı bir türlü beklediğim gibi çıktı boşu boşuna sürüyle adaylık koymuşlar bir jenifer vardı gerisi hikaye :)

hızlan biraz orphan la G.O.T dizileride yaklaştı önümüzde trafik çok sıkışık :)
hahahah g.o.t ne yaaaa :F

hahahah g.o.t ne yaaaa :F

duymadınmı ? :)) inanamam asla :)

4552eb6f7871d0da53562805b3160276.jpg

house of cards'ı izleme bu gece beni bekle..

bugün walking dead i izliyorum ..

yok ayol g.o.t falan bilmiyorum ben :F
siz nasıl süpernaturalı bilmiyorsanız aynı şeyy yani :kiki::kiki:

sen dünyanın en güzel kızını pardon en güzel dizisini kaçırıyorsun o zaman :))

G.O.T izlenmezmi dizilerin arasında başlamasını sabırsızlıkla beklediğimiz yegane dizidir .. ayrıca khaleesi de candır :)

sen dünyanın en güzel kızını pardon en güzel dizisini kaçırıyorsun o zaman :))

G.O.T izlenmezmi dizilerin arasında başlamasını sabırsızlıkla beklediğimiz yegane dizidir .. ayrıca khaleesi de candır :)
dünyanın 1 numaralı dizisi şuan süpernatural ve bu forumda izleyen olmaması asıl ben yuhh çekmem lazım 🙂🙂🙂 sen yine bir kızın peşine takılmış gitmişsin belliki ben senin izlediğin dizilere bakmıcam :kiki::kiki:

yeni geldim gece konuya ugrayıp bende tablo filan çıkarayım hatalarımı düzelteyim🙂

Öncelikle etkinliğe katılan herkese tekrar teşekkürler. Bence harika oldu bu etkinlik. En sevdiğim Oscar sezonu bu oldu. Gelecek sene inşallah aynı kadroyu koruruz ve yeni kişiler de katılır aramıza. :)

Bir de gelecek yıl için şimdiden tavsiyem ödül döneminin ilk aylarını da takip etmeniz. Bence en keyifli kısımlardan biri adayların yükselişini düşüşünü takip etmekti. Takip etme sırasında filmlerle bağlantı da kurduğumuz için filmleri daha da merakla bekledim bu yıl. :)

Sonuçlara gelecek olursak bence hep hakeden filmler yer aldı üstlerde. Captain Phillips benim favorilerimdendi ama forum genelince bu kadar sevileceğini tahmin etmiyordum. Aynı şekilde The Past'ı da sadece ben o kadar çok sevmişimdir diye tahmin ediyordum. :)

The Best Offer, Short Term 12 gibi yüksek puanlılar başta olmak üzere birçok filmin daha fazla kişice izlenmesini isterdim. Gerçekten adı pek duyulmamış çok iyi filmler de vardı bu yıl. Umarım gelecek yıl daha fazla film izleriz ve tek izlediğim veya 1-2 kişi olarak izlediğimiz filmlerin sayısı azalır. :):)

Bu yılın filmlerinden 56 tanesini izlemişim. Aslında az bir sayı değil ama daha da fazla olabilir diye tahmin ediyordum. :D

İşte nacizane listem. :):)

1The Best Offer9.50
2The Past9.50
3The Hunt9.50
4Prisoners9.00
5Captain Phillips9.00
6Short Term 129.00
7Her9.00
8The Wolf of Wall Street9.00
9Rush8.50
10Frozen8.50
1112 Years a Slave8.00
12The Book Thief8.00
13Gravity8.00
14Fruitvale Station8.00
15Nebraska8.00
16Saving Mr. Banks8.00
17Mud8.00
18The Way Way Back8.00
19Kelebeğin Rüyası7.50
20We're the Millers7.50
21Blue Jasmine7.50
22American Hustle7.50
23The Croods7.50
24Before Midnight7.50
25The Place Beyond the Pines7.00
26The Spectacular Now7.00
27August: Osage County7.00
28Despicable Me 27.00
29The Great Gatsby7.00
30The Butler7.00
31Enough Said7.00
32The Secret Life of Walter Mitty7.00
33Philomena7.00
34Inside Llewyn Davis7.00
35Last Vegas7.00
36Dallas Buyers Club6.50
37The Broken Circle Breakdown6.50
38Child's Pose6.50
39Wadjda6.50
40About Time6.50
41Frances Ha6.00
42All Is Lost6.00
43Don Jon6.00
44Iron Man Three6.00
45The Hunger Games: Catching Fire6.00
46Man of Steel6.00
47Mandela: Long Walk to Freedom5.50
48Blue Is the Warmest Color5.50
49Ernest & Celestine5.50
50Filth5.50
51Out of the Furnace5.00
52Lone Survivor5.00
53Jackass Presents: Bad Grandpa4.00
54The Great Beauty4.00
55Kill Your Darlings3.00
56Spring Breakers3.00

yeni geldim gece konuya ugrayıp bende tablo filan çıkarayım hatalarımı düzelteyim🙂
Tablo hazırlarım demişim ama puan verdiğim filmlere bakınca vazgeçtim. Böyle yazma sebebimde puan tablosuna American Hustle için 7 puan olarak işlendi sanmiştim nyseki 6.5 kalmiş:X İyi olmuş:A

Başta bende herkese/hepinize teşekkür ederim.Katıldıgım en zevkli etkinlikti. Aynısını bu sene umarım #Emmy içinde yaparız:A @OzaN

Al işte yazımın yarısı etiketten sonra çıkmamiş:T:

ekleme/baştan yazmaca (çıkmayan yer)

Gravity için sevindim demiştim.Özellikle en iyi müzik ödülü almasına sevindim zira sondaki müzik harikaydı.

Captan Philips'in eli boş dönmesini yakın zamanda olayın olup birde belgeseli olmasına yoruyorum.Sonradan değeri bilinir abd tarafından:A

12YAS ve DBC ise ırkıcılık/ayrımcılık gibi sosyal mesaj verdiğinden en iyi ödülleri almişlar. Ben öyle şeylere takmadiğim için beni etkilemedi filmler nedense. Onlari(akademiyide) da etkilediklerini düşünmüyorum aslında

Son düzenleme:
Tablo hazırlarım demişim ama puan verdiğim filmlere bakınca vazgeçtim. Böyle yazma sebebimde puan tablosuna American Hustle için 7 puan olarak işlendi sanmiştim nyseki 6.5 kalmiş:X İyi olmuş:A

Başta bende herkese/hepinize teşekkür ederim.Katıldıgım en zevkli etkinlikti. Aynısını bu sene umarım #Emmy içinde yaparız:A @OzaN

Al işte yazımın yarısı etiketten sonra çıkmamiş:T:
Kopyalarak yaz sen mesajları sende çok oluyor sorun. :(

Emmy için aynısı çok zor film izlemek kolay da dizi izlemek zor. :D En fazla tahmin etmece falan yaparız gibi. :D

Kopyalarak yaz sen mesajları sende çok oluyor sorun. :(

Emmy için aynısı çok zor film izlemek kolay da dizi izlemek zor. :D En fazla tahmin etmece falan yaparız gibi. :D
Gerçi Emmy için en fazla 2 3 dizi kalmiştir:X Adaylar kimler olacak acaba:X