FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

ofansif oynamıyor diye gol de mi atmayacak?demek biri güizayı sen defansifsin diye keklemiş herhalde.

öf bana ne ya nerde oynatırsan oynat kim kaç atarsa atsın...adam senin profesyonel futbolcun sonuçta

PSV'nin 18 yaşındaki genç yeteneği Labyad 5.713.000€ karşılığında Karabüksporda. Gelecekte çok iyi noktalara geleceğini umduğumuza bu zorlu yolda başarılar dileriz...

Gözüme çarptı o Labyad ama almadım Hayırlı Olsun OzaN adminim.

Karabükspor'un genç yıldızı İlhan Parlak 4,900,000 milyon € karşılığında Gaziantepspor'da! Takımımıza çok şeyler sağlayacağını düşünüyoruz.
Klubümüze hayırlı olsun.

Arkadaslar benim 18.000.000€'e küsür param var ve iyi transfer(ler) yapmak istiyorum.. Önerileriniz var mi ?

@832 orta saha ve defans .. ve gerekirse forvet

Kasımpaşa'da kadro değişimi!!!

Kasımpaşa'da Gökhan Güleç,Murat Erdoğan,Dimitrov ve Sarmov satılıktır.

Gençlerbirliginde büyük bir transfer gerçeklesebilir..

Aston Villa'dan Heskey 19.940.778€'e her an Gençlerbirligi takimi'na transfer edilebilir.

Gökhan Güleç 6.400.000 € karşılığında Gaziantepspor'da! Takımımıza faydalı olması dileğiyle.

İlker Avcıbay 1.500.000 fiyatına satılıktır

İstanbul BŞB'den Sylla 2.5 milyon karşılığınada alındı.Bir de ben yokken kardeşim Sarmov'u almış,pencereleri kapatmadan gidersen böyle olur.Diğer takımlarla transfer görüşmesi yapmama kararım hâlâ geçerli yoksa yanlış olmasın.bende ikiyüzlülük yok.