FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

bugün sana misoviç için 12 milyon mu ne teklif ettim ama çetin daha ihtiyaç diye düşündüm bütçem 5.000.000 eurodur onun için sıkıntı çekiyoruz dün oyuncularımız satıldı ama bugün çetin ile defansıda tamamladık şimdi bir tane defans bir tane forvet lazım bir de yedek kaleci? satacak olanlar cvp bkliyorum

Nakite ihtiyacım olduğundan tekliflere açığım(Tello ve ivasa hariç çünkü onlar yarın tello oyun kurucusu ivasa top kurtarıcısı
olacak)

Eskisehirspor Istanbul şehrine gidiyor ISTANBUL - Istanbul B.B. ve Eskisehirspor arasındaki günün geç saatlerinde oynanacak ve büyüleyici bir maç olacak. Istanbul B.B. ve Eskisehirspor birbirleriyle karşılaşmaları görünen o ki pek çok destek polisin Istanbul'de bulunmasına sebep oldu.Belli ki,yetkililer hiçbir şeyi şansa bırakmıyorlar.Gergin atmosferin maçın önüne geçmesine rağmen bu gece güzel bir futbol gecesi olacak gibi. Istanbul B.B. takımının oyuncusu Holmén stadyuma gelmeden önce Eskisehirspor karşısındaki maçı iple çektiğini söyledi. "Özellikle Tello çok tehlikeli bir oyuncu ona önlem almamız gerekecek" dedi.Ev sahibi takımın yıldız oyuncusu Holmén bu gece oynayacağından emin olmayarak şöyle konuştu: "Umarım oynarım ama maçın kadrosu tamamen menajere kalmış."

Ofm Yazmıştır Ofm bile beni anladı tello!!!!
bekle bizi İstanbul

SEZER ÖZTÜRK satmaya karar verdik en yüksek miktar kaç verirsiniz?

Son düzenleme:
şu reytingölçer denen eleman yüzünden transfer yapamıyorum

Bugün tatili bitiyordu galiba bu akşam bırakır gibi. Transfer sezon içinde de devam ediyor. Daha çok transfer yapılır. Takasımız var daha senle... Yarına kadar da girmezse banlanacak zaten.

Baros 7.500.000 ver
bende sezer öztürkü aynı fiyata verem değeri ne kadarsa

Bak AlemTo Baros'un piyasa değeri 12 küsür Milyon €, Sezer Öztürk'ün piyasa değeri 5 küsür Milyon €. İkisini de aynı fiyat yapmamız imkansız. Baros'u satmıyorum ayrıca. Sezer Öztürk'ü 7.5 Milyon €'ya ver, bitirelim.

sezer öztürk 12.500.000 euro genel gücü barosa eşit
sen anlamadın beni sen barosta indirim yapacaksın bende öztürkü sana 3.000.000 vereceğim

Baros'un değerleri çok çok daha üstte Sezer Öztürk'ten OFM'de. 12,5 Milyon € kimse vermez Sezer Öztürk'e. Gerçek değeri 5 küsür Milyon €. Kimseye satamazsın o paraya.

satamazsın diyorsun ama yabancı takımlara satıyorum dün 2.000.000 şeyi 5 e sattım 1 kaciyi 3 e sattım sana son teklifim öztürk için 10.500.000

edit:karedeniz için yapılan teklif kabül edilmemiştir batuhan karedenizin değeri 8 ama sen 7 vermişin olmaz antalyaspor o paraya alamazsın onu satılık değildir kamuoyuna bilgisine

Sezer Öztürk 9,5 Milyon €'ya Galatasaray'da! Biraz pahalı ama yine de ihtiyacım vardı. Son transferlerimden biri oldu.