FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Zapata'nın süper puanı var. Ama almazsanız almayın.

Zan için 4,3 Milyon Euro, 4,7 Milyon Euro ve 5,25 Milyon Euro önerildi. Yarın kesin olarak düşünüp kararımı veririm.

gökhan zan transferi zora girebilir bunun için fbden bekir irtegünü 3.5 euraya istiyorum...

Sizin yaptığınız teklifler

Kayserispor den Önder Turaci için € 3.750.000 tutarında bir teklifte bulundunuz. (Önemli Not😛ARANIZIN EKSİYE DÜŞMEMESİNE DİKKAT EDİN!Önceden yapmış olduğunuz bir teklifi yeterli paranız olmamasına rağmen karşı taraf kabul ettiyse paranız eksiye düşer ve TEKRAR PARANIZ ARTI OLANA KADAR OYUNCULARINIZ KENDİ MEVCUT DEĞERLERİYLE YURTDIŞINA KAÇARAK TAKIMINIZI TERK EDERLER!)
Hafta
Yorum
Siz: "teklifi iyi düşün yanına oyuncu verebilirim"

[TD="align: right"] Teklif
[/TD]

[TD="align: right"]€ 3.750.000
[/TD]

eskişehirspor transferden vazgeçti

eskişehirden transfer atağı hız kesmiyor zan olmazsa turacı :)

Son düzenleme:
osmanaslan zan 4.3 gözüküyor transfer listesinde ya geri çek yada yarın erken davranan alır ve bu başka liglerdende olabilir...

Yarına kadar birinin alacağını sanmıyorum 4,7 Milyon Euro yaptım, birisi var anlaştık o alacak herhalde.

osmanslan!! bana!!!! yektayı ver!!!! onuda aldığımda bir defans bir de forvet kadro tamamlanıyor kadro bomba gibi olacak :)4.000.000 euro peşin yarın para artarsa 4.500.000 vereceğim daha çok artarsa 5.000.000 gözden çıkaracağım :)

Yekta yok. Hakan Balta, Çağlar Birinci, Servet Çetin, Insua, Serkan Kurtuluş, Neill, Sabri, Gökhan Zan var. Serkan Kurtuluş'u veririm istersen.

[TABLE="class: tableHeight tableContent, width: 100%"]
[TR]
TUR.gif
[TD]Kurtulus[/TD]
[TD="class: rating tdLessImportant"]36[/TD]
[TD="class: rating"]74[/TD]
[TD="class: rating tdLessImportant"]55[/TD]
[TD="class: right textRight"]
[/TD]
[TD="class: right textRight"]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD="class: right textRight"]21[/TD]
[TD="class: right textRight"]0[/TD]
[TD="class: right tdValue"]€ 3.375.000[/TD]
[TD="class: right textRight"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yekta kurtuluş 2.000.000 verem sana ben onu yüksek sanıyordum ne dersin :)

emreemreuu teklifime bak eskişehir spordan atak emre güngöre 2.950.000 euro osmanaslan ayhanı bana sat 5.000.000 yarın maddi durumları haledince:)

AlemTo, OFM Ayhan'ı en az 6.954.750 € yapmama izin veriyor. Serkan Kurtuluş da en fazla 3.000.000 € oluyor.

EDIT: Lig pazartesi başlayacak :)