FF Online Futbol Ligi 9. Hafta İddia Bölümü

Trabzonspor- Gençlerbirligi maçini merak ediyorum..

Antalyaspor'a karsi yeniliriz dedim ama bir sürpriz yaparak yendik. Trabzonspor'a karsi da bir süpriz yapabiliriz insallah.

Eğer yenilirsek bizim takım moral açısından çöker
liderliğe çok yaklaştık

hacı şu imzanda cristianoldo yazmışsın kim ya bu dedim bildiğimiz cristiano ronaldoymuş

Ronaldo'nun puanı 98 açık ara ligin en iyisi
Ben Arfa'yı antremana alsam 93-94 olur belki ama 98 biraz zor gibi

Şu Andaki hedefim Ranoldoya göre kadro kurmak yarın netleştireceğim taktiği tam olarak

bu bir oyun ronaldo gerçek olmaz umarım...
yani demek istediğim benim erkan diye oyuncum var 5 gol attı vittek 2 gol attı erkanın gücü 64 vittek 82

Erkan 5 tane mi attı gücü iyi olmuyabilir ama atak geliştiremez malesef gol atabilir maçta üstün olduğunda
ama maç çeviremez

Hiç belli olmaz benim de şu anda ilk 11'deki en düşük puanlı oyuncum olan Sezer Öztürk gol kralı ligde

Hiç belli olmaz benim de şu anda ilk 11'deki en düşük puanlı oyuncum olan Sezer Öztürk gol kralı ligde

anlamıyormusunuz mesele gol atmak değil mesele skorbada bakan anlar benim konoute şu anda hiç gol atamamış ama hep atakları o geliştirip karedeniz atmış....
oyun kurmak başka gol atmak başka

sezer öztürkün gücü az mı?o oyuncu atar gücü gayret iyi eski oyuncumuz

bu bir oyun ronaldo gerçek olmaz umarım...
yani demek istediğim benim erkan diye oyuncum var 5 gol attı vittek 2 gol attı erkanın gücü 64 vittek 82
Erkan genç olduğundan öyle yüksek sayılar var.Bende de Ali Kuçik var,geliştiriyorum 75 olunca ilk 11 oynaçam sık sık