FF Online Futbol Ligi 5 Hafta Sonuçları!

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,372
Puanı
535
Manisaspor 2-2 İstanbul B.B
Kayserispor 1-2 Sivasspor
Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş
Gençlerbirliği 0-4 Fenerbahçe
Gaziantepspor 3-1 Konyaspor
Galatasaray 1-2 Bursaspor
Eskişehirspor 3-2 Trabzonspor
Antalyaspor 2-2 Bucaspor
Ankaragücü 3-1 Karabükspor

Son düzenleme:
deplasmnadaiyi bir galibyet aldım bursanın deplasmanda gsyi yenmesi beni biraz şaşırttı açıkçası

Şu ana kadar ligde berabere bile kalmadık.Bütün maçlarımızı kazandık.Fenerbahçe'yi ilk hafta yendik.Şimdide Galatasaray'ı.Takım olarak çok kaliteliyiz.Özellik bakımından daha üstün olabilir ama kalite bakımından Bursaspor şimdilik 1 numara.verdiğimiz taktikler işe yarıyor.Taktiksel anlamda ortaya koyduğumuz başarıda ortada.

Gelecek hafta İBB Maçı çok zorlu olacak.Neferian ile çok büyük bir çıkışa geçtiler ve çok iyi transferler yaptılar.Bu maçtan galip çıkıp çıkamayacağım belli değil.Ama çok büyük bir sürpriz beni bekleyebilir.
[/FONT]

Bursaspor ve Eskişehirspor şampiyonluğun en güçlü adayları olduklarını kanıtladılar. Fakat Fenerbahçe de çok iyi çıkışa geçti. Şampiyonluk yolunda iddialı olabilir.

Kendi takımımıza dönecek olursak Ankaragücü deplasmanı bizim için oldukça zor bir deplasmandı. Ama kaybetmemizin yanında kötü futbol sergilememiz bizi üzdü. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız...

Ankaragücüye tebrikler onlarda çok iyi başlangıç yapmaya devam ediorlar fenere dediğim sözü geri aldım bak şimdi 4 tane takmışlar:)

Teknik direktör Emre Sarıoğlu maçın ardından basın toplantısında İlk maçımızda bir kaç taktik hatası yüzünden Bursaspora yenildik ama sonraki 3 maçta oyuncularımında mükemmel performanslarıya birlikte kazanmayı bildik.Bu hafta sahamızda ankaragücü ile karşılaşacağız.Bu maçtanda galibiyetle ayrılıp Bursa ve Eskişehirin puan kaybetmesini bekleyeceğiz dedi[/FONT]

Güçlü kadrosu ile Beşiktaş karşısında 1-1 berabere kaldı Kasımpaşa. Daha galibiyet alamadık ama takımın başına geçtiğim sürede 2 maç oynadım 2 tane beraberlik aldım. Beraberlikler ön planda ama artık galibiyetlerde ön planda olur zamanla heralde.

Antalya oldukça iyi bir takım,namağlup ve şampiyonluğa oynayabilecek kalitede adamlar topladı.Bizden güçlü bir kadroları var ama bize üstünlük kurmalarına izin vermedik.Maç o kadar dengedeydi ki 2 taraftan birinin kazanması adaletsizlik olacaktı.Mutluyuz ve önümüzdeki maçta mutlak galibiyet hedefindeyiz.

beraberlikten artık sıkıldık sıradaki maç bursasporla deplasmanda çok değişik bir taktik deneyeceğiz ya yeneyeceğiz yada fark yiyeceğiz.

Bu ne ya.. yine yenildik.. Allah sonumuza hayiretsin..