FF Online Futbol Ligi 3.Hafta İddaa Bölümü

Buca-G.Birliği 1
Trabzon-Manisa 1
Sivas-Kasımpaşa 0
Konya-Eskişehir 2
Karabük-Galatasaray 2
Bjk-Kayseri1-0 ç
İbb-Antalya 2
Fenerbahçe-Antep 1
Bursa-Ankaragücü 0-2 ç
[/FONT]

Buca-G.Birliği 1
Trabzon-Manisa 1
Sivas-Kasımpaşa 0
Konya-Eskişehir 2
Karabük-Galatasaray 2
Bjk-Kayseri 0
İbb-Antalya 1
Fenerbahçe-Antep 2
Bursa-Ankaragücü 1

bana göre kadro bakımdan en iyi fenerbahçe ve beşiktaş şüphesiz ondan sonra Gs ama ilk önce gs dı ama birçok önemli oyuncularını sattı....

ama şimdi söyle taktik tarafından baktığımızda fb ve bjk takımı yönetimiyor....taktik bakımında baktığımızda bana göre 1-bursa 2-es es :D 3-gs 4-bjk 5-fb :D

Galatasaray kulübü gelen onlarca teklife rağmen Baros, Arda, Misimovic, Sabri ve Balta'yı satmayarak paradan çok takımı düşündüğünü ispatlamıştır. Eskişehirspor maçına daha çok var. Ama en az 5 takacağız.

5. Hafta BURSASPOR!

Bende ikinci olacağım demedim zaten :D taktik olarak şu durumda sıraladım :D ve kadromuz ve paramz neredese Gs ile aynıdır :D

bana göre kadro bakımdan en iyi fenerbahçe ve beşiktaş şüphesiz ondan sonra Gs ama ilk önce gs dı ama birçok önemli oyuncularını sattı.... ama şimdi söyle taktik tarafından baktığımızda fb ve bjk takımı yönetimiyor....taktik bakımında baktığımızda bana göre 1-bursa 2-es es :D 3-gs 4-bjk 5-fb :D
nasıl yonetmıyor ya yonetmej antreman yaptırmak ve kadroyu ayarlamak degılmı ben zaten bunları yapıorum[/FONT]

Buca-G.Birliği 0
Trabzon-Manisa 1
Sivas-Kasımpaşa 1
Konya-Eskişehir 2
Karabük-Galatasaray 2
Bjk-Kayseri 0
İbb-Antalya 0
Fenerbahçe-Antep 1
Bursa-Ankaragücü 1

Forum İstatistikleri

Konular
172,797