hep takılmam tiryaki olmayim. zaten bugün ilkkez uyuyup sahura kalkacaktim merakimdan uyumadim Nasil birsey öğrenmiş oldum . zevkliydi amaBir bayan olarak beklentileri karşıladın birkaç günün var sonra baya etkili olursun gibi.
hep takılmam tiryaki olmayim. zaten bugün ilkkez uyuyup sahura kalkacaktim merakimdan uyumadim Nasil birsey öğrenmiş oldum . zevkliydi amaBir bayan olarak beklentileri karşıladın birkaç günün var sonra baya etkili olursun gibi.
En azından ara ara gelirsin artık.hep takılmam tiryaki olmayim. zaten bugün ilkkez uyuyup sahura kalkacaktim merakimdan uyumadim Nasil birsey öğrenmiş oldum . zevkliydi ama
bir iki kere daha eşlik edeyim yeter hafta sonu daha iyi. Hafta ici erken kalkmak zorunda kaliyorum bugun uyuyunca 3 saat sonra kalkacam mecbur. artik öğleden sonra telafi ederim uykumuEn azından ara ara gelirsin artık.
Bende 4 saat sonra işe gidicem.bir iki kere daha eşlik edeyim yeter hafta sonu daha iyi. Hafta ici erken kalkmak zorunda kaliyorum bugun uyuyunca 3 saat sonra kalkacam mecbur. artik öğleden sonra telafi ederim uykumu
Ne işin var burda ozaman git hemen uyuBende 4 saat sonra işe gidicem.
Ben her ramazan böyleyim 3 4 saatlik uykuyla duruyorum.Ne işin var burda ozaman git hemen uyu
üniversite zamani gece 2 de uyur sabah 6 da uyanirdim ama simdi o tempoda olamiyorum. 6 saat ideal. 5 bucukta kurtariyor ama daha az oldumu bünye kaldirmiyorBen her ramazan böyleyim 3 4 saatlik uykuyla duruyorum.
Ee yaşlandın tabii bünye kaldırmaz artık.üniversite zamani gece 2 de uyur sabah 6 da uyanirdim ama simdi o tempoda olamiyorum. 6 saat ideal. 5 bucukta kurtariyor ama daha az oldumu bünye kaldirmiyor
haha evet maalesefEe yaşlandın tabii bünye kaldırmaz artık.
Hayırlı olsun aga okul bitti miBende 4 saat sonra işe gidicem.
Bunu yazarken vakit kaybetti ve son yudumu içemedi
etiketin gelmedi. Ben yoktum galiba bu turnuvada ? isim yokta
Finali ekledim sadeceetiketin gelmedi. Ben yoktum galiba bu turnuvada ? isim yokta