hep takılmam tiryaki olmayim. zaten bugün ilkkez uyuyup sahura kalkacaktim merakimdan uyumadimBir bayan olarak beklentileri karşıladın birkaç günün var sonra baya etkili olursun gibi.![]()
hep takılmam tiryaki olmayim. zaten bugün ilkkez uyuyup sahura kalkacaktim merakimdan uyumadimBir bayan olarak beklentileri karşıladın birkaç günün var sonra baya etkili olursun gibi.![]()
En azından ara ara gelirsin artık.hep takılmam tiryaki olmayim. zaten bugün ilkkez uyuyup sahura kalkacaktim merakimdan uyumadimNasil birsey öğrenmiş oldum . zevkliydi ama
![]()
bir iki kere daha eşlik edeyim yeterEn azından ara ara gelirsin artık.![]()
Bende 4 saat sonra işe gidicem.bir iki kere daha eşlik edeyim yeterhafta sonu daha iyi. Hafta ici erken kalkmak zorunda kaliyorum
bugun uyuyunca 3 saat sonra kalkacam mecbur. artik öğleden sonra telafi ederim uykumu
![]()
Ne işin var burda ozamanBende 4 saat sonra işe gidicem.![]()
Ben her ramazan böyleyim 3 4 saatlik uykuyla duruyorum.Ne işin var burda ozamangit hemen uyu
![]()
üniversite zamani gece 2 de uyur sabah 6 da uyanirdim ama simdi o tempoda olamiyorum. 6 saat ideal. 5 bucukta kurtariyor ama daha az oldumu bünye kaldirmiyorBen her ramazan böyleyim 3 4 saatlik uykuyla duruyorum.![]()
Ee yaşlandın tabii bünye kaldırmaz artık.üniversite zamani gece 2 de uyur sabah 6 da uyanirdim ama simdi o tempoda olamiyorum. 6 saat ideal. 5 bucukta kurtariyor ama daha az oldumu bünye kaldirmiyor![]()
haha evet maalesefEe yaşlandın tabii bünye kaldırmaz artık.![]()
Hayırlı olsun aga okul bitti miBende 4 saat sonra işe gidicem.![]()
Bunu yazarken vakit kaybetti ve son yudumu içemedi
etiketin gelmedi. Ben yoktum galiba bu turnuvada ? isim yokta
Finali ekledim sadeceetiketin gelmedi. Ben yoktum galiba bu turnuvada ? isim yokta![]()